Groentesoep!

Goedenavond! Vandaag heb ik ongeveer de hele dag alleen maar groentes gegeten. Oké, ik begon de dag met yoghurt en muesli, maar ging daarna lekker door met worteltjes, lunchte een salade, snackte mandarijnen, druiven en nog meer wortels en maakte als klap op de vuurpijl vanavond groentesoep. Met dus echt alleen maar groentes. Iets met je niet helemaal lekker voelen. SAAI!


Nodig voor één persoon: 1 zak boeren soepgroentes (300gr) – 1 blokje Maggi groentebouillon

Jep, that’s it! Kook wat water, flikker de groentes in de pan met water, bouillonblokje erbij en laat pruttelen voor een minuut of 20. Daarna pureerde ik de soep omdat ik geen zin had om te kauwen (hoe erg is het met me gesteld).

Hoewel ik had verwacht dat ik dan een soort rare bruine prut naarbinnen zou gaan werken, was de soep best mooi en heel groen. Awesome! Oeh en belangrijker nog: hij smaakte heel prima! Precies waar ik zin in had.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

SINTERKLAAS-TIP!
Vorig jaar stroomde op 5 december mijn Instagram-timeline vol met mensen die mijn kookboek cadeau kregen van de Sint. Dat wil ik dit jaar weer. Zullen we er samen voor zorgen? Geef het Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet Kookboek cadeau aan iemand óf vraag ‘m zelf en post een foto op social media! Koop ‘m via Bol.com, bij Bruna, de Bijenkorf of een andere boekenwinkel in Nederland of België!

MEER SOEP:

2 reacties op “Groentesoep!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *