Leonie’s week 40: vette afspraken, liggend naar de bios en op persreis naar Zuid Frankrijk

Goedemorgen leuke mensen! Het is dinsdagochtend en dus hóóg tijd voor mijn dagboek van de afgelopen week. Gister vierde ik nog even weekend en was ik minimaal aan het bloggen, maar vandaag maak ik het goed met je. Ik ga je bijpraten over mijn afgelopen week, die in het teken stond van vette afspraken, lekker uit eten, liggend naar de bioscoop gaan, een persreisje naar Zuid Frankrijk en meer! Ready? Let’s go!

Maandag: samen hardlopen
Mijn maandagochtend begon met een telefonische afspraak met een merk waarmee ik samenwerk. Prima begin van de dag en zo zat ik er meteen lekker in. Ik werkte de hele ochtend en middag (heer-lijk) en ’s avonds vertrok ik richting de andere kant van Amsterdam om de avond bij m’n boyfriend te spenderen.

geitenkaas
Lunch = broodjes geitenkaas met honing en spinazie en walnoten (en een cactus on the side)

We liepen samen hard – dat wil zeggen; we begonnen samen en zagen elkaar 40 minuten later weer bij hem thuis – en daarna dook ik de keuken in om een heerlijk maaltje in elkaar te flansen. Oh, how I love these nights.

Dinsdag: hipstertournee & Vegetarische slager
Dinsdagochtend vertrok ik weer richting mijn huis en maakte ik een tussenstop bij TED’s op de Bosboom Toussaintstraat. Het was weer eens tijd voor een nieuwe editie van de #hipstertournee. En die blog komt nog online 🙂

teds

’s Middags gaf ik nog een telefonisch interview, blogde ik nog wat dingen en schoot ik een foto om de Vegetarische Slager te steunen in de hele discussie die los was gebarsten die ochtend.

vegaslager
Wát een onzin dat de Vegetarische Slager de namen van hun producten moet aanpassen omdat ze misleidend zijn.

Dinsdagavond was ik van plan om naar Bodybalance te gaan, maar ik voelde me ellendig en had geen zin. En dus kroop ik in bed en spendeerde ik m’n hele avond met kansloze YouTube-filmpjes <3.

Woensdag: dubbeldaten met boyfriends
Mijn dag begon met koffie bij de Ebeling, met vriendin Hiemke met wie ik altijd wel iets heb bij te kletsen.

koffie

oscar
Daarna ff bellen met Sas en Oscar, maar m’n grote kleine neef was veel te druk met Bert en Ernie.

’s Middags was ik weer gewoon aan het werk (mails, sollicitantendingen, marketingplan voor boek 3 uitwerken) en ’s avonds had ik een dubbeldate met Jan en Layla en haar vriend Jasper. De eerste keer dubbeldaten met boyfriend, voor mij überhaupt ever ooit in m’n leven. Vet nice 😀

We aten bij de Shanghai Bistro en daar schreef ik al deze blogpost over…

shanghai
Mijn favoriet bij de Shanghai Bistro: gestoomde dumplings

Donderdag: vette afspraken en liggend naar de bios
Donderdag was een dag van toffe meetings. Het begon om 10 uur bij Blooker, een café in Amsterdam Oost. Daar meette ik de ontwerper van boek #3 en werd ik heel gelukkig van de ontwerpen so far.

Daarna fietste ik door naar de Herengracht – in keihard kutweer- voor een meeting met een videobedrijf, dat me waarschijnlijk gaat helpen om m’n YouTube-video’s beter te maken. Groei! Dat is wat ik wil :D. Vet leuk!

rain
Ik ben tegen regen.

Daarna zat ik weer vol energie en ging ik lekker vanuit huis verder aan de slag. Tot een uur of 6 was ik lekker druk bezig en toen moest ik me haasten om naar een event te gaan. Roger, Seger en JP organiseerden een awesome avond in Via Amsterdam; een nieuw hostel in Diemen. Rete groot, vet cool. In dit hostel bevindt zich een bioscoop waarin je kunt liggen. Dat moesten we eens even beter onderzoeken…

bende
Dikke teringzooi na de film, haha!

We gingen de film The Big Lebowski kijken en kregen tijdens de film eten geserveerd uit de film. Te weten een White Russian, dikke burgers met heerlijke Bloody Mary Ketchup en een goddelijke donut. Vettttt toffe avond!

happyburger
This is my happy burger face

Vrijdag, zaterdag & zondag: persreisje naar Montpellier
Vrijdag was het weer tijd voor een persreisje. Hoog tijd, haha. Ik vloog ’s middags met nog twee andere bloggers en iemand van de organisatie naar Zuid Frankrijk voor een paar dagen Montpellier. Heerlijk weer, lekkere wijntjes, goed gezelschap. De vlog van dit tripje kun je hier bekijken, de blog komt nog online.

Vrijdagmiddag landden we in Montpellier, na een super korte vlucht met een KLM Cityhopper. We arriveerden in ons te chille hotel midden in het centrum van Montpellier: Hôtel Grand Midi Montpellier. Nice! We vertrokken vrijwel meteen voor een stadwandeling bij zonsondergang en die sloten we af met een kookworkshop bij Atelier de L’Epicure. Waar we vissoep gingen maken. EN IK HOU HELEMAAL NIET VAN VISSOEP. Evengoed was het awesome en leerde ik er o.a. een oester te openen. Fucking vet!

De volgende ochtend vroeg begon het programma alweer. Om 8 uur vertrokken we voor een yogaworkshop bij Joy; een restaurantje met gezond eten en een yogaschool er aan vast. Dit was zo’n lekker begin van de ochtend!! Daarna moesten we snel door voor weer een stadwandeling en daarna een knetterlekkere lunch in het nieuwe gedeelte van Montpellier, bij La Factory. Zo heerlijk biefstuk gegeten en wijn gedronken tussen de middag <3.

yoga

Daarna gingen we door naar Chateau de Flaugergues voor een rondleiding (heel veel informatie) over het prachtige landgoed en een wijnproeverij als afsluiting. NICE. En daarna gingen we door naar het diner in een knetterhip restaurant: la Panacée. Wat NICE.

IMG_2085
Op zo’n kop wijntjes drinken

De volgende ochtend had ik nog twee uurtjes vrije tijd om lekker door Montpellier te wandelen en daarna vlogen we terug naar Amsterdam.

Zondagavond: foodhallen met de leukste
Zondagmiddag landde ik weer in Amsterdam, wat overigens echt top was. Ik had ’s ochtends nog door Montepellier gewandeld, was toen op het vliegtuig gestapt, anderhalf uur later was ik in Amsterdam en had ik gewoon nog een middag én avond met Jan. Nice!

We gingen naar de Foodhallen en aten en dronken daar heeeeerlijk. Top avond! Love it!

IMG_2166
Liefde!
oesters
De oesters in de Foodhallen zijn teringlekker
foodhallen
Dit is een bao bunnetje van Baowowow in de Foodhallen en hij is heerlijk
hallen
En ook de zachte taco’s van de Taqueria zijn fantastisch!

Inmiddels is het dinsdagochtend en is week 41 alweer volop begonnen. Hoewel; gister heb ik dus even lekker rustig aan gedaan, want zo’n persreisje hakt er altijd behoorlijk in. In zo’n programma zie je in zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk dingen en krijg je vet veel informatie toegestopt. Super interessant, maar ook behoorlijk veel. En dus mocht ik maandag lekker bijkomen van mezelf 😀

Inmiddels is het dus dinsdag en heb ik alweer een lekkere week in het vooruitzicht; ik heb vandaag opnames bij BNN, ga morgen naar Rotterdam, donderdag en vrijdag zit ik in Maastricht, zaterdag ga ik in m’n eentje naar het Train-concert en zondag komt Jan terug van een weekje zeilen.  Woohoo! Zin in!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

2 reacties op “Leonie’s week 40: vette afspraken, liggend naar de bios en op persreis naar Zuid Frankrijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *