Leonie’s week 39: Gruwelijk concert, slapen in The Hoxton, foodporn met Claartje en naar Stockholm!

Goedenavond! Zoals iedere week praat ik je op zondag bij over mijn afgelopen week, alleen doe ik het deze week niet op zondag want het is al maandag én heb ik echt geen flauw idee meer wat ik heb gedaan. Ja, ik ben naar Stockholm geweest. En schreef daar al uitgebreid (joehoe, dag 1, 2 en 3) over. Maar verder is alles blanco. Een lekker kort weekdagboek wordt het dus. Vind je vast ook wel eens fijn, of niet?

Ik beleefde deze week *bladert terug in haar agenda* (helemaal niet: kijkt gewoon op dr computer) een gruwelijk concert van MIKA (hoe kon ik dit vergeten?!), mocht een nachtje slapen in The Hoxton (jezus, hoezo was ik dit ook alweer vergeten?!) en namen Claartje en ik een nieuwe foodpornvideo op. En ging ik dus naar Stockholm van vrijdag t/m zondag. Let’s go!


Maandag
Maandag was een moeilijke dag. Druk op werk en druk ‘s avonds met m’n blog. Deadlines, deadlines. Je kent het wel. (Waarschijnlijk niet, maar het is totaal oninteressant om hier verder op in te gaan). Op naar dinsdag!

Dinsdag
Dinsdag was gruwelijk. Ik ging ‘s avonds naar het concert van MIKA. Hier wilde ik altijd al een keer naartoe, maar ik kreeg nooit iemand mee. Nu ga ik vaak genoeg alleen naar concerten, maar alleen in de HMH bij Mika ging zelfs mij te ver. En dus had ik geen kaarten. Totdat vriendin en freelance tekstschrijver voor The Post Online Ingelise me een berichtje stuurde. Of Mika een van mijn einzelganger-concerten was, want zij had een kaartje en wilde meeten.

Dus, wat deed ik? Juist: een kaartje kopen (au, 40 euro) en samen genoten we van een g r u w e l i j k tof concert. Je gelooft het niet, maar dit was echt een van de tofste concerten waar ik in lange tijd ben geweest. En ik heb er een aantal gezien de afgelopen tijd ;-). Het was zo zo zo vrolijk, zo goed, er was zo’n tof decor, zo’n goede setlist. Ingelise schreef er een review over, waar ik het helemaal mee eens ben. Echt, wat een avond! Met een grote glimlach naar bed.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 22 Sep 2015 om 12:55 PDT

Woensdag
Woensdag was mijn lievelingsdag van de afgelopen week. Mijn avond begon al knetter goed met dik lekkere hotdogs, gemaakt met kippenworstjes en dat is een vette aanrader.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 23 Sep 2015 om 11:00 PDT

Ik was uitgenodigd om te komen slapen in The Hoxton. Dit is een nieuw hotel in het centrum van Amsterdam en het is er fantastisch. Of nou ja; ik had er een fantastische avond/nacht. Samen met Claartje ging ik naar het hotel toe. We hadden allebei een eigen kamer en gingen een foodpornvideo opnemen in mijn kamer. Waarbij heel veel Gin Tonics kwamen kijken. Nu was ik al jolig toen ik aan kwam, toen er eenmaal een paar Gin Tonics in zaten stond ik echt aan. BLOEDHEET maar wel met zo veel energie. ik kon de hele nacht door. Het voelde echt als een schoolreisje, haha.

Toen we ook de andere foodbloggers, o.a. Jelmer de Boer, ontdekten in het hotel; was de avond compleet. Man, wat heb ik het naar m’n zin gehad. En wat heb ik héérlijk geslapen in het waterbed. Eén nadeel: er was geen bad. En oh, wat had ik me verheugd op een bad.

We waren overigens niet voor niets in The Hoxton; we moesten ons de volgende ochtend om kwart voor 8 melden in de Hotellobby voor een ontbijtworkshop van Quaker. Waar ik de vorige avond nog figuurlijk in de lampen hing en écht niet wilde slapen, ook al was het 3 uur ‘s nachts, de volgende ochtend voelde ik me echt niet top. Ik ben zó geen ochtendmens. Laat staan als ik me de avond ervoor goed vermaakt heb.

Maar goed; de twee uur durende ontbijtworkshop vloog eigenlijk voorbij. We leerden dingen over wat voor persoon je bent (ik ben dus geen ochtendpersoon en moet me daar volgens een deskundige bij neer leggen. Dat wil zeggen: niet te vroeg naar je werk gaan.) en aten heel veel dingen met havermout. En we bakten koekjes- god ik was het bijna vergeten. Hoewel ik zelf geen koekdeeg heb aangeraakt (om de hilarische reden dat je latex handschoentjes aan moest trekken om het deeg te kneden en ik echt een intense afkeer heb tegen alles wat op latex of ballonnen lijkt, ik zeg gewoon letterlijk hardop brrr nu ik dit typ)(en dan waren ze ook nog blauw; het ergste op aarde)(haha dit snapt niemand, maar laat me maar). Dus. Koekjes eten, niet bakken.

En toen was het 10 uur en was ik kapot. Ja, oplettende lezer, 10 uur ‘s ochtends ja. En toen moest ik naar m’n werk.

Het was wel al donderdag inmiddels en dat was cool, want NOG 8 UUR WERKEN EN DAN NAAR STOCKHOLM.

Donderdag t/m zondag zat ik in Stockholm en wat ik daar uitvrat, dat lees je hier, hier en hier.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 24 Sep 2015 om 2:05 PDT

De nieuwe week is alweer begonnen en tot nu toe op de planning: een boekpresentatie (check!), morgen ben ik uitgenodigd om bij een restaurant in Amsterdam te eten met Partypants en woensdag ga ik sporten. Donderdag ga ik als het goed is weer overnachten in een hotel in Amsterdam en vrijdag t/m zondag ga ik ein-de-lijk weer eens naar Assen. naar m’n ouders, mijn zus en oma. Yay!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg me de hele dag via @lterveld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *