Leonie’s week 38: dikke deadline, filmen met Klaas van Kruistum en naar Kroatië

Hoi allemaal! Goedemorgen vanuit een regenachtig Pula, Kroatië. Jaja; regenachtig ja. Gister en vandaag is het weer niet zo, maar de rest van de afgelopen én komende week is het hier prachtig.

Ik ben op vakantie met vier vriendinnen – onze jaarlijkse traditie- en het is HEERLIJK. Vandaag gaan we hiken in een gebied waar nog beren leven en hopelijk komen we een waterval tegen. Geen beer. ZIN IN!

Maar eerst ga ik je bijpraten over mijn afgelopen week. Die stond namelijk volledig in het teken van de deadline voor mijn derde boek en verder vrijwel niets. En toch was het super druk. Ik ga je er nú over vertellen. Klaar voor?

Maandag: lunchen bij Bosco en de laatste foto’s voor boek 3
Maandagochtend stond ik vroeg op om aan de slag te gaan. In de ochtenden deze week had ik tijd om met mijn blog aan de slag te gaan; samenwerkingen, blogs, mails, dat soort dingen. En ’s middags ging ik steeds aan de slag met boek 3. Op maandag rondde ik alle fotografie af. YES, wat fijn. Nu alleen nog schrijven, schrijven en schrijven.

Tussen de middag had ik een lunch staan met vriendinnen Hiemke en Viv en ik wilde eigenlijk cancellen vanwege de drukte, maar vond dat ik ook wel wat ontspanning kon gebruiken. En dus ging het door.

We streken neer bij Bosco en het was heerlijk. Suer gezellig, lekker gegeten en heel fijn om bij te kletsen. Viv werkt sinds kort als stewardess en het was zó interessant om daar helemaal over te horen, hoe dat werk er aantoe gaat. NICE!

IMG_1133
Broodje @ Bosco; leuk lunchtentje in Amsterdam

’s Avonds liep ik best op schema en was het tijd om te chillen voor het leven <333.

OUUG7530
Het is meat free monday maar McDonald’s bezorgt sinds kort in Amsterdam en ik had een hamburgermaaltijd in bed verdiend.
IMG_1142
De volgende ochtend had ik spijt en was ik opeens vijftien weken zwanger. Van de Mac en Stress. #PDS

Dinsdag: alleen maar schrijven
Dinsdag was een dag waarop ik alleen maar aan het werk was. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Meer kan ik er niet echt over vertellen… Haha, saai!

IMG_1170
In clownsoutfit naar Bodybalance- eindelijk weer eens! Lang geleden en het viel me zwaar, maar achteraf was het heerlijk om me even op deze manier te kunnen ontspannen.

Woensdag: filmen met Klaas van Kruistum
Dinsdag overdag was wederom een drukke deadline dag. Ik schoot wel lekker op en werkte tot een uur of 6. Daarna at ik vroeg avondeten, omdat ik om 7 uur had afgesproken met Klaas van Kruistum om samen een video op te nemen.

Ik had Klaas een tijdje geleden ontmoet tijdens een YouTube-workshop en dat hij nu weer contact met me opnam om samen een video op te nemen vond ik vet leuk. De video is ook echt heel erg tof geworden en komt binnenkort op zijn YouTube-kanaal. Leuk!

IMG_1196

Daarna kwam le boyfriend en vierden we met wijn in de tuin dat het leven awesome en spannend is. Woehoe!

Donderdag: Op vakantie!
En toen was het donderdagochtend en was het hoog tijd om mijn koffer in te pakken. Om 12 uur moest ik van huis weg om te vertrekken naar KROATIË!

Ieder jaar ga ik met m’n vriendinnengroepje op vakantie naar een zonnige bestemming en vertoeven we een week in ultieme relaxtheid met elkaar in een zonnig oord. Heerlijk! Dit keer is de bestemming PULA en we vermaken ons uitstekend. Ik vertoef hier nog t/m donderdag, dus ook het volgende dagboek zal grotendeels in het teken van vakantie staan.

En man, wat ben ik op vakantie. Ik ben zo hard aan het chillen. Al het materiaal voor boek 3 is inmiddels ingeleverd en it’s out of my hands. En zo voelt het ook. HEERLIJK. Ik ben in tijden niet zó relaxt geweest. En daar ga ik dus gauw weer van genieten.

Op naar de beren en bergen en watervallen! Zin in! Ik spreek je snel!

IMG_1300
Groetjes uit Kroatië!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

Eén reactie op “Leonie’s week 38: dikke deadline, filmen met Klaas van Kruistum en naar Kroatië

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *