Leonie’s week 35 komt iets later….

Edit: hij staat inmiddels online!

Hoi! Wat gezellig dat je (weer) bij mijn dagboek van de afgelopen week bent aangekomen. Dit vind ik echt; ik vind het écht vet leuk dat dit stuk iedere week zo massaal gelezen wordt én dat als hij niet online komt, ik er vragen naar krijg wanneer het nou komt. VET leuk.

Maar ik heb weeeeeeer niet zulk goed nieuws. Ik zit namelijk op Ibiza -wel goed nieuws- en ik vertoef wonder boven wonder in een appartement ZONDER WIFI. HOE IS HET MOGELIJK. Ik heb dit sinds de prehistorie (was ik bij) niet meer meegemaakt en het is best wel irritant (want je hebt wel gewoon 4G door heel Europ dus connected ben k wel, maar ik moet op m’n bundel letten). Geen wifi betekent geen mogelijkheid om foto’s te uploaden en zonder foto’s wordt dit dagboek héél saai.

Dus. Geen dagboek vandaag. Maar! Ik kom woensdag terug van Ibiza en dan wil ik ‘m zeker publiceren met foto’s, want het was wel weer echt een leuke week. Zo zette ik een vacature uit en kreeg ik daar VET VEEL reacties op, ging ik met Marte eten in Rotterdam, kreeg ik de nieuwe kledinglijn van FEBO toegestuurd, kocht ik een vet mooie nieuwe zonnebril, reed ik eindelijk weer eens auto, was ik bij de opening van een hotel, ging ik alleen uit eten… Kortom: een drukke en toffe week en ik ga je er meer over vertellen. Woensdag. Of donderdag.

Spreken we elkaar dan?

Ik hoop dat je het niet erg vindt dat het deze zomer zo rommelig is met m’n dagboek. Echt; ik wil het heel graag iedere maandag doen, maar soms is het ietwat ingewikkeld. Potverdikkie.

Groetjes vanaf IBIZA! <3

PS: die foto hierboven is een oude foto van toen ik in april op Ibiza was, maar ik ga vandaag wel naar hetzelfde restaurant, wooohooo!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

2 reacties op “Leonie’s week 35 komt iets later….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *