Leonie’s week 35: nu echt! Sollicitaties, eten in Rotterdam en naar IBIZA

Hoi! Het is woensdag en dus ben ik al veel te laat met mijn dagboek van de afgelopen week. Maar ik zat op IBIZA en ik had GEEN WIFI. Raar, maar waar. Welk hotel heeft tegenwoordig nou nog geen WIFI? Onbegrijpelijk. Maar zo werd ik gedwongen tot vakantie en dat is nu voorbij. Ben ik weerrr!

De afgelopen week was te leuk om er niet over te schrijven, dus ook al ben ik twee dagen te laat, ik ga je toch nog bijpraten over mijn week 35. Die in het teken stond van de vacature die ik online gooide, een etentje in Rotterdam, nieuwe kleding, alleen uit eten gaan en meer drukke en leuke dingen. O ja; en ik ging naar Ibiza.

Klaar voor? Let’s talk!

Maandag: sport & werk
Mijn week begon sportief; al om half 9 rende ik op m’n Nikes door het Rembrandtpark voor een ochtend workout. Goed begin van de dag! En lekker op tijd, want het zou een drukke dag worden.

hardlopen

Overdag was ik bezig met content maken voor boek 3 (bijna bijna bijna meer info hierover) en aan het einde van de middag én avond skipte ik twee evenementen, omdat ik nog tot 8 uur bezig was. Pfoe!

En daarna keek ik natúúrlijk de finale van GoT. Mijn. God. Wat fantastisch. Toevallig belde SlamFM me om half 11 ‘s avonds nog om op de radio te kletsen over de dingen-in-een-bowl-trend, maar we hebben eerst even een uitgebreide (spoiler-loze) beschouwing gehouden van die geweldige laatste GoT. Op de radio. MAN!

Dinsdag: filmen & uit eten
Dinsdagochtend stond ik weer vroeg op om flink aan het werk te gaan. Boek 3 vergt nogal wat energie op dit moment, haha.

‘s Middags reisde ik af naar Delft voor opnames voor dat project met een supermarkt waar ik mee bezig ben en daarna reisde ik door naar Rotterdam voor een etentje met Marte.

We hadden elkaar al veel te lang niet gezien en ik had een uitnodiging gekregen om te komen proeven bij restaurant Karakter in Rotterdam, dus 1+1=2. Date bij Karakter!

We genoten eerst van een wijnproeverij met Riesling-wijnen en daarna kregen we een aantal gerechten van de kaart te proeven. De kaart is seizoensgebonden en verschilt dus regelmatig. Wij aten o.a. ceviche, gevogelte met mais, vis als hoofdgerecht en een heerlijk toetje met gekke smaakcombinaties. Prima avondje! Bedankt voor de invite, Karakter & MissPublicity!

karakter2

karaok

karakter

3333

Daarna gingen we met Cityguys JP en Matthijs nog even wat drinken bij een kroegje in Rotterdam. Leuk 🙂

Woensdag: werkwerkwerk
Woensdag was wéér een flinke werkdag. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat was ik bezig met boek 3 én m’n blogdingen. Verder kan ik er niet zo veel over vertellen 😉 Behalve dat ik tot 3 uur ‘s nachts bezig was.

werk

febo
Ik kreeg vandaag de toffe kledingcollectie van FEBO toegestuurd. Nu verkrijgbaar bij FEBO!

Donderdag: sport, werk, uit eten met mezelf & SOLLICITATIES!!
Donderdag was wéér zo’n werkdag. Het was zelfs zo erg dat ik op een gegeven moment 3 uur niet thuis kon zijn vanwege de schoonmaakster en dat ik toen maar naar een restaurant ben gegaan om verder te werken. En te eten.

parkeren
Dit was ook donderdag: IK FILEPARKEERDE

Bij The Hoxton streek ik neer en at ik prima. Niet zo goed als ik had verwacht en gehoopt, maar wel prima. En ik kon er echt lekker doorwerken, dus dat was top. O.a. mijn verslag van de Filipijnen kwam online! Veel werk, maar YAY als dat dan af is en voor jullie te lezen is 😀

tartaar
Niet zo speciale steak tartare van The Hoxton
hoxton2
Niet echt spectaculaire salade met courgette en geitenkaas (maar meer rauwe bonen) bij The Hoxton
hoxton3
Vrij fantastische truffelfrietjes bij The Hoxton
hoxton4
Mijn favoriete toilet in het centrum van Amsterdam: @ The Hoxton

Ook wel heel erg cool aan donderdag; ik zat rond het middaguur met de handen in m’n haar en wist niet meer waar ik het zoeken moest. Met vijf to do lists voor m’n neus. Ik wist wel dat het moment er aan zat te komen om met GWESSE te gaan uitbreiden, maar ik wist überhaupt niet wanneer ik daar tijd voor zou krijgen; het uitschrijven van een vacature, etc. En toen gooide ik maar gewoon een vacature online. Ik had er al een tijd over nagedacht dat hulp echt wel lekker zou zijn, omdat ik nog steeds enorme ambities heb met GWESSE en nu was dan het moment om het gewoon maar te gaan doen. JUST DO IT. VET SPANNEND. AAAH!

Binnen no time stroomden de reacties binnen en inmiddels heb ik de schone taak voor me om me door meer dan 70 brieven heen te worstelen. En de vacature staat nog open tot 15 september. Dan ga ik eens rustig lezen. ZIN IN! 😀

vacature
Wie mij gratis een cursus tekenen aanbiedt is awesome

Vrijdag: koken, 3FM, events en inpakken
Vrijdag was ook echt een chaosdag. Overdag hard werken. Naast dat derde boek, moest ik ook wat content maken voor m’n blog ennn aan het einde van de middag had ik duizendmiljoen plannen. Te beginnen met een telefoontje van 3FM om te kletsen over de drie nieuwe smaken Tony’s Chocolonely met Sander en Frank in hun laatste middagshow. LEUK!

tony
Die melk rogge is dus echt GEWELDIG. Die straciatella wit is niet te eten en die met stoofpeer is ook top, maar smaakt meer naar speculaas dan stoofpeer.

Met Claartje zou ik naar een opening van een bar (maar we skipten en kletsten bij bij de Ebeling), daarna ging ik naar de 25e verjaardag van Hotel Arena met vriendin Amber (en dit was echt TOP) en dáárna ging ik naar de verjaardag van eetclubvriend Ramon die verdomde oud (Ram; you’re still fabulous)  werd in café Lange Leo. Hopsa, wat een dag.

champig
Oesters en champagne bij de verjaardag van Hotel Arena

Die opening van Hotel Arena was wel echt gruwelijk hoor. Heel veel mensen in hele chique kleding en ik was blij dat ik per ongeluk nog ff wat make-up op m’n gezicht had gesmeerd (omdat ik ‘s middags die FEBO foto moest maken -niet dat op de uiteindelijke foto m’n hoofd te zien is maar dat ter zijde-) en hakken aan had gedaan. Verder viel ik ontzettend uit de toon in m’n spijkerbroek, maar so be it.

IMG_0823

Er was lekker eten (een knolselderijburger?!), heerlijke wijntjes ennnn het hotel is PRACHTIG. Hier moet ik echt even een keer een slaapfeestje hebben om dit beter te beleven. Maar goed; eerst even druk met andere dingen, haha.

Zaterdag & zondag (en maandag, dinsdag en woensdag): IBIZA
Zaterdagochtend om 11 uur moest ik vertrekken naar Schiphol en ik werd compleet chaotisch wakker. Ik had wel drie keer gedroomd over het feit dat ik m’n koffer nog moest inpakken (had ik na drie borrels geen zin meer in de avond ervoor) en was natuurlijk gewoon ruim op tijd, maar STRESS.

Tegelijkertijd was m’n huisgenootje bezig met verhuizen, want die woonde hier zaterdag voor het laatst…. En dat betekent dat ik vanaf nu alleen woon in Amsterdam <3 VET HEERLIJK! WOEHOE!

En verder stapte ik dus om 11 uur in het vliegtuig om met m’n moeder en zus een paar dagen op Ibiza te vertoeven <3. Omdat we ieder jaar een kort reisje maken met z’n drieën. En dat is vet gezellig!

IMG_0745

IMG_0671

Omdat ik al een paar keer eerder op Ibiza ben geweest, ga ik er geen apart stuk over schrijven. Nog één keer op een rijtje mijn awesome tips die je niet mag missen Aubergine (restaurant), La Paloma (restaurant), huurauto (heb je nodig), Cala Bassa (strand, niet tof in het hoogseizoen), Cala Gracia (chill strand), eten op Cap Negret bij zonsondergang, shoppen bij Sluiz (VET NICE) en in Ibiza Stad. En koffie drinken bij Santa Rita in Ibiza stad.

auto
We hadden een vet awesome huurauto met een wit dak
nodig
Deze schoenen wild eik VET graag (SLUIZ) maar hadden ze niet meer in mijn maat

Wij hebben ons uitstekend vermaakt <3.

IMG_0812
Groetjes van de Dames Ter Veld

Zo. En dan is het nu woensdagavond en ben ik nóg niet klaar voor vandaag. Ik moet nog een advertorial schrijven (heb er al twee geschreven vandaag), moet m’n mailbox nog bijwerken, m’n agenda volplannen met dingen die nog in m’n mails hangen, een foto maken, post doorsturen, koken, bloggen daarover, de lege kamer dweilen, de was doen, WIJN DRINKEN.

Je hoort me niet snel klagen en ik mág ook echt helemaal niet klagen omdat ik zelf zo vaak op reis ga (/wil), maar het is echt best gaar dat er zoveel werk ligt te wachten als je terug komt. Moeilijk. Het liefst wilde ik vandaag gewoon even rustig aan doen; ik zat tenslotte ook vet vroeg in het vliegtuig. Maar dat kan even niet. Nóg niet tenminste. Tot ik iemand heb aangenomen die me kan helpen in deze drukte. En ik mag inderdaad niet klagen. Dus nu houd ik op.

In de tussentijd blijf ik overigens gewoon nog lekker door reizen, haha. Volgende week alweer Zagreb. Wat een leven hè?

Ik hoop dat je het niet erg vindt dat m’n dagboek deze week pas op woensdag online stond en ik kijk uit naar de gezellige reacties waar jullie me zo nu en dan blij mee maken 😀 Tot volgende week!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

8 reacties op “Leonie’s week 35: nu echt! Sollicitaties, eten in Rotterdam en naar IBIZA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *