Gnocchi met kruidenboter, champignons, burrata en rozemarijn

Goeiedag eem! Nét voor mijn minivakantie naar Ibiza kookte ik de sterren van de hemel met allemaal random dingen die ik nog in huis had. Zo bakte ik gnocchi in kruidenboter (dat idee vond ik persoonlijk getuigen van genialiteit), serveerde ik het met burrata én at ik er nog een hele interessante smaak bij. Om. Nom. Nom. Ja, dit was goed.

Benieuwd naar het recept voor *tromgeroffel…* gnocchi in kruidenboter met champignons, burrata en rozemarijn? Lees verder!

Nodig voor één persoon: 1 bakje gnocchi – stuk of 8 champignons – 3 theelepels kruidenboter – 1 takje rozemarijn – 1/2 bol burrata

De gnocchi koop je gewoon in de supermarkt en hoef je thuis niet per se te koken, maar kun je ook gaar/zacht bákken. In boter of olie. En vandaag gaan we voor kruidenboter. YES! Vet heerijk.

Snijd de champignons in de tussentijd in stukjes en voeg die lekker toe aan de gnocchi en kruidenboter. Mjam!

Zodra de champignons gebakken zijn en de gnocchi zacht voelt (minuut of 10), doe je het in een diep bord. Dit serveer je met een halve bol burrata en je topt af met wat verse rozemarijn. Peper en zout is niet echt meer nodig, vanwege de kruidenboter.

Super simpel, super weinig ingrediënten en toch een hele lekkere maaltijd. Wel echt vet machtig en niet zo gezond, maar daar gaat het natuurlijk helemaal niet om. Het is heerlijk en daar mee uit.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

3 reacties op “Gnocchi met kruidenboter, champignons, burrata en rozemarijn

  • MJAMMIE!!! Dat klinkt als mijn nieuwe lievelings… 😀

    Mag ik vragen welke soort kruiden over je hebt gebruikt?! Welk merk/ van welke winkel?

    Ik heb ook ontdekt dat de ene gnocci lekkerder is dan de ander maar vergeet altijd welke ik nu zo echt mega jumbo lekker vond!! Dus ook voor de gnocci de vraag: welk merk neem jij altijd?!

    Ben benieuwd!

  • I love gnocchi! Ga het proberen! Maare… 1 bakje gnocchi voor 1 persoon? Dat is 500 gram :’) Nu ben ik best een liefhebber van veel eten maar zelfs voor 2 personen is dit al meer dan genoeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *