VACATURE: Freelancer gezocht!

YES. Het moment is daar. Ik wil te veel met gewoonwateenstudentjesavondseet.nl en kan het niet meer alleen. En dus is vandaag de dag aangebroken dat er een vacature online komt. Voor de lezers die nu denken: nooooo, maar ik hou juist van jóuw content: TOP, dat gaat ook niet veranderen; ik wil eindredactie blijven doen, haha. Maar wat dan wel..?

Wat?
Oké; ik heb voor drie miljoen plannen iemand nodig, maar ga eerst even de basis aanpakken: content. Ik kom er zelf niet altijd meer aan toe om in de keuken te staan en dat vind ik zonde. Er moeten meer recepten online! En de oude recepten die zijn gemaakt, moeten weer hergebruikt worden in nieuwe, toffe content. De functie is dus echt een contentfunctie (vooral schrijven, een beetje fotografie).

Daarnaast mis ik vijfhonderd events en dat wil ik ook anders. Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl moet bij iedere opening van nieuwe restaurants aanwezig zijn. Of bij de lancering van dat nieuwe biermerk, of die sportcollectie van weet ik welk merk. En dat kan ik niet allemaal zelf, omdat ik vet vaak op reis ben (moet ook gebeuren ;-)), dus daar heb ik je óók voor nodig.

Bovendien is er heel veel interactie rondom Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl, maar lukt het me ook niet meer om daar overal op te reageren. En dat is zó zonde, want ik licht graag toe waarom je net een beetje kaneel toevoegt of waarom je m’n Oreo cheesecake niet in de oven moet doen. Dus ook daar mag je bij helpen.

Kortom: ik zoek een freelancer die zelf recepten maakt (en fotografeert) en uitschrijft in foutloos Nederlands (dit is niet het grootste deel van de functie), die de content die er al is creatief kan hergebruiken (5x vegetarische pizza’s, 10 tosti’s die je nog niet kende), die social media en de reacties op blogposts in de gaten houdt en reageert en die af en toe naar een event (vaak in Amsterdam) wil.

Wat schuift dat?
Wat je er voor terugkrijgt: een hele eigenwijze baas (ik, haha)(maar ik ben verder wel heel aardig en ook best gezellig), een heel groot podium (GWESSE bereikt iedere maand 100.000 mensen) en natuurlijk een uurtarief/prijs per opdracht. En voor dat bedrag wil ik je vragen om zelf een voorstel te sturen (je moet wel bij kvk ingeschreven zijn).

Per wanneer gaat dit allemaal in? Het liefst zo snel mogelijk, maar met de deadline van mijn boek in het vooruitzicht en de vier reizen die ik de komende maand nog ga maken, acht ik de kans behoorlijk aanwezig dat dit weer zoiets is dat vet lang blijft liggen. MAAR DAT IS DUS NIET DE BEDOELING, DUS HET LIEFST ZSM!

I need help. Help me out?

Stuur je sollicitatie naar: gewoonwateenstudentjeeet@gmail.com (alleen daar, via DM’s etc lees ik niet) met in het onderwerp SOLLICITATIE (doe je dit niet, dan verdwijn je in de vierhonderd mails die ik per week krijg en dat is niet handig). Maak er niet een te lange brief van, maar laat goed weten waarom jij dit wil doen (het hoeft echt geen fanmail te zijn), wat je tarief is en je ervaring. Als het me aanstaat ga ik je daarna vragen of je een recept wil insturen en daarna gaan we een keer met elkaar kletsen.

Reageren vóór 15 september. Daarna heeft het geen zin meer, totdat ik de vacature opnieuw uitzet!

Oja, nog goed om te weten; ik heb geen kantoorruimte, dus je kunt gewoon vanuit huis werken. Oh én ik heb geen idee hoeveel uur per week je hiermee zoet bent, maar dat moeten we ook samen een beetje aftasten…. Oh en als laatste: er zijn absoluut doorgroeimogelijkheden; het idee is een beetje dat extra handjes ervoor moeten zorgen dat GWESSE groeit en als GWESSE groeit (en daarmee de inkomsten), is er meer mogelijk. Dus dat :D.

IK HOOP OP TOFFE REACTIES!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!


3 reacties

anmari -

Vanuit Drenthe is dit een beetje ver… Maar wel supertof dat je het niet meer alleen kan, dat het zo goed gaat!

Anouk -

Als je van 3 vriendinnen de link naar de vacature doorgestuurd krijgt, dan is het toch wel een goed idee om jou die e-mail te gaan sturen, Leonie. Ik ben stiekem wel benieuwd naar je drie miljoen ideeën.✌🏼

Kelly -

Ah wat tof! Je kan een mail van mij verwachten :)

Reageer ook