Leonie’s week 32: een eigen product in AH, dikke poolparty, barbecuen en surfen!

32  Hoi allemaal! Wat was de afgelopen week een toffe week. Ik deed op maandag t/m donderdag maar weinig, waardoor ik donderdagavond echt bijna dood ging (bijna) van verveling, maar heb dat in het weekend echt helemaal ingehaald. En daardoor was deze week echt heel erg tof. Ik mocht eindelijk vertellen dat ik een samenwerking heb met AH to go en de reacties waren echt top! Daarover meer. En verder ging ik naar de opening van een hotel in Groningen (daar is het laatste nog niet over verteld), ging ik barbecuen in de regen en surfen in Wijk aan Zee! Benieuwd naar mijn veel te leuke week? Leuk! Lees verder!

Maandag: werk & leuk lunchen
Maandag ging ik eindelijk weer lekker aan het werk. Vorige week kwam ik terug van vakantie en had ik een complete off-week, maar deze week had ik gelukkig weer de energie gevonden om keihard aan de slag te gaan. Starting on monday.

Ik vond ‘s middags dat ik een lekkere lunch had verdiend en haalde dus een piada bij Piada & Gnocchi, een nieuw zaakje in de Kinkerstraat. Ik schreef er al een blogpost over, check dit.

Schermafbeelding 2016-08-15 om 10.33.23
Lunchbag van Piada & Gnocchi

Dinsdag: werken aan m’n tweede boek!
YES! Dinsdag ben ik eindelijk weer aan de slag gegaan met mijn tweede boek. Ik schreef vorige week al over mijn soort van writers block, maar deze week lukte het me weer om lekker aan de slag te gaan. Het schiet al op. Een soort van. Woehoe!

IMG_7028
work work work

Oeh, en mijn ouders kwamen nu terug uit Zuid Afrika – wat betekent dat ik dus zelf ook nog maar een week terug was, wow – en kwamen eventjes bij me langs om over de avonturen van hun laatste week te vertellen. Nog meer reden voor mij om terug te gaan naar dit land. Ooh, de heimwee…

IMG_7027
Als papa en mama langskomen moeten er koeken in huis zijn. 😉

Ook leuk op dinsdag: ik kreeg een tof pakket van SanPellegrino toegestuurd, met heerlijke sapjes, een hoedje en een strandtas. Leuk! De limoensmaak is mijn favoriet.

lekker
Pakketje van SanPellegrino!

Woensdag: mijn eigen kipflapje verkrijgbaar bij AH to go!!
Woensdag was echt een hele toffe dag. Ik mocht deze week eindelijk bekend maken dat ik al een tijdje bezig ben met een samenwerking met Ah to go opzetten en dat er dus sinds deze week (op de proefperiode na dan) mijn eigen kipflapje in de AH to go verkrijgbaar is! Ik vond het echt heel tof om dit eindelijk te kunnen vertellen en werd zo blij van alle toffe reacties!

Schermafbeelding 2016-08-15 om 10.33.50
BLIJ
Schermafbeelding 2016-08-15 om 10.33.38
<3

Blijf me foto’s sturen van Leonie’s kipflapje, want dat vind ik tof. En jullie tot nu toe ook, dus dat is leuk! 😀 JEEJ!

leuk
Snapssss!

Verder was ik deze week o.a. op woensdag druk met advertorials die er aan komen, waarvoor ik veel foto’s moest maken. En dat was echt leuk werk om te doen. Yay!

Woensdagavond had ik het dan heerlijk gevonden om mijn succesje te vieren met een fles champagne en een leuke man, but NOPE. Dan maar sporten, hahaha.

Donderdag: dood van verveling
Donderdag is altijd een beetje m’n dip-dag. ‘s Ochtends kan ik niet uit m’n bed komen en dat heeft de hele dag z’n gevolgen. Maar goed, eventjes rustig aan dan maar. ‘s Avonds had ik m’n vierde avond op rij op de bank en man, wat vond ik dat saai. Ik kon niet wachten tot het vrijdag was.

IMG_7026
#heledaginbed

Vrijdag: op schoolreisje naar Groningen, toffe poolparty en op stap met 20 bloggers
Vrijdag was echt een hele toffe dag. Ik was door The Student Hotel uitgenodigd om mee te gaan op schoolreisje vanuit Amsterdam naar Groningen, waar het nieuwste Student Hotel dit weekend opende. Samen met een stuk of 20 bloggers verzamelden friend Layla en ik ons voor The Student Hotel op de Wibautstraat in Amsterdam. Daar stond een echte oldskool Amerikaanse schoolbus klaar om ons naar Groningen te vervoeren. Een rit van 2,5 uur. Let’s go!

IMG_7025
Lay en ik met de schoolbus stilstaan op de snelweg

De bus kon niet harder dan 80 km/h en dat was hilarisch, want we hebben er echt uuuren over gedaan om in Groningen te komen. Oké, de bierproeverij van Lowlander bier tijdens de rit hielp ook niet echt mee (bier = plassen = vijf keer stoppen)(wel lekker bier trouwens), maar om half 6 waren we gearriveerd in The Student Hotel Groningen. We installeerden ons op de kamer, trokken allebei een bakpak aan en gingen naar beneden naar de POOLPARTY!

Wat niet echt een poolparty bleek omdat het vooral ging om het restaurant ‘the pool’  en hoewel er buiten wel een badje stond (niet verwarmd, weet je nog hoe koud het vrijdag was? KOUD.), was ons badpak wellicht niet te beste outfitkeuze van de dag. Hoewel… Kijk hoe fabulous mijn nieuwe badpak is:

badpak
Nieuw badpak <3

Ok, dat ter zijde. Terug naar de party! Het was awesooooome. We hadden echt een hele gezellige groep en ik kon het razend goed vinden met de mannen van stateofmind.nl. Vet gezellig.

IMG_7022
Eén van de vele cosmopolitans.
IMG_7021
Nog meer cosmo’s! En miniburgertjes.

De open (cocktail)bar was ook een hit en er was heerlijk eten van restaurant The Pool. Echt, als je in Groningen bent dan moet je hier eens een hapje eten. Het is een super hip restaurant, het personeel was heel aardig en het eten erg goed. Vooral de pizza op een super dunne bodem vonden wij erggg lekker (en dan vooral die met spinazie, walnoten en ricotta, hoewel de variant met erwtjes, Burrata en zhatar ook heel lekker was). Aanrader!

IMG_7024
Heerlijk lamsvlees op de barbecue bij The Pool.
IMG_7023
Super leuk: het personeel bij The Pool (Adelsina, meisje op links die ik ken van vroeger) krijgt iedere werkdag een opdracht mee om te bonden met de gasten. De opdracht van Adelsina was ‘ga op de foto met drie gasten, mét gele zonnebril’. NICE!

Na de party buiten en in het restaurant, vertrokken we om 12 uur met de hele groep bloggers richting het centrum van Groningen, wat gewoon op loopafstand van The Student Hotel is.

Een trip down memory lane was dit voor mij. Komende uit Assen ging ik toen ik 16 was toch regelmatig stappen in Groningen. En om eerlijk te zijn vond ik het nooit echt heel leuk. Ik hou gewoon van heel goed dansen en niet alleen maar bier tanken en ik weet nog niet zo goed waar je moet zijn in Groningen om het hip-leuk te hebben, om het maar zo te omschrijven.

We begonnen bij café Hoppe, gingen dansen in De Blauwe Engel (#noshame) en daarna vond iemand het een goed idee om naar Het Feest te gaan, waar het wat mij betreft alles behalve een feest was, haha. Na teveel Linda, Roos en Jessica, Hemel & aarde en hysterische bonkellende, vertrokken Lay en ik, met onze vrienden van stateofmind.nl, weer richting het hotel. Ik had echt wel een leuke avond gehad, maar vond het bizar dat Groningen in 10 jaar tijd nog niets veranderd is. Groningers; wáár gaan jullie uit?!

Eenmaal terug in het hotel wilden we nog heel graag doorfeesten, maar dat zat er niet echt in. Er was geen champagne, dus geen feestje. Dan maar naar bed 🙁

Zaterdag: terug met de schoolbus en barbecuen in de regen!
De volgende ochtend was ik daar blíj om, dat ‘op tijd’ naar bed gaan! Ik was wel behoorlijk takkebrak (#brakkosaurius), maar had toch lekker wat uurtjes slaap gehad en kon dus nog enigszins functioneren.

IMG_7020
Terug met de schoolbus!

Na een uitgebreid ontbijt in The Student Hotel – ik zeg uitgebreid en doel daarbij op de mogelijkheid om uitgebreid te ontbijten, waar ik zelf compleet geen gebruik van maakte omdat ik alleen yoghurt met droge havermout en komkommer wegkreeg (ik had m’n komkommerbrakheid te pakken; je weet wel, dat je niets anders kan eten dan komkommers)- stapten we weer in de schoolbus richting Amsterdam. De groep viel eenmaal in 020 uiteen en iedereen ging door met z’n eigen plannen. Maar wél met echt een hele leuke herinnering op zak. The Pool, The Student Hotel en Typhoon: super bedankt voor dit awesome georganiseerde tripje! Het was TOF!

Eenmaal thuis had ik geen tijd om bij te komen, omdat ik alweer door moest naar m’n volgende gezelligheid. Met twee kilo mascara op m’n hoofd (iets met een kater) kon ik wel weer een soort van voor de dag komen en sjeesde ik door naar het Westerpark voor een barbecue met Viv, Marte en Yira. En het begon net te regenen, dus dat was top! Haha. (Ja, lach maar).

Schermafbeelding 2016-08-15 om 10.33.23

We dronken eerst een drankje bij Pacific (Mart en Viv aan de alcohol, Yira ging voor spa rood (#kater) en ik dronk mijn zelf meegebrachte Sisi Mango (JA LACH MAAR), want dat is echt het allerbeste anti-katerdrankje op aarde.

IMG_7017
Hamburgers en vegaburgers!

Schermafbeelding 2016-08-15 om 10.33.23

En toen… werd het opeens droog en ging het zonnetje schijnen, woehoe! En dus streken we neer in het westerpark met onze wegwerpbarbecue en (vega)vlees. Vét gezellig en heerlijk om in het avondzonnetje een soort van over mijn brakheid heen te komen. Mooie avond! <3

Zondag: surfen in Wijk aan Zee
Zondag sprak ik weer af met Layla om te gaan surfen in Wijk aan Zee. Ik surf normaal altijd in Zandvoort, maar in Wijk aan Zee schijnen de golven beter te zijn, dus ik was wel eens benieuwd.

Inmiddels surf ik niet meer op een soft top en gaat het ook echt veel beter. Ik heb zondag zelfs over m’n plank gelopen, omdat het zo makkelijk ging om te staan, dat ik me bijna een beetje verveelde. Tijd om bochtjes te leren en naar een kleinere plank te gaan. WOEHOE!

En man oh man, wat vind ik dit toch leuk. Echt, ik heb het helemaal te pakken. Ik wil het liefst vandaag weer gaan surfen, maar heb vanavond al plannen, dus het kan echt niet. Boeeee!

IMG_7013
Homemade ijsthee na het surfen

Na twee uur in het water te hebben gelegen, streken we bij Aloha neer voor wat nacho’s en daarna gingen we naar huis. Layla moest nog door naar een verjaardag en dropte mij bij het station van Castricum, waar ik nog nooit was geweest, woehoe #wereldreis.

IMG_7016

Zondagavond installeerde ik mezelf dan maar weer op de bank met lekker voedsel en een nieuwe serie (The Americans) en ging ik op tijd naar bed. Helemaal voldaan van het weekend. <3

Inmiddels is het maandagochtend en heb ik kriebels in mijn buik van de hoeveelheid zin in deze week. Ik ga vandaag werken en vanavond op mijn Green Egg barbecuen met mijn eetclub. Morgen ga ik borrelen met vrienden van mijn studie, woensdag heb ik een tof event in Leiden en ga ik naar de Parade in Amsterdam, donderdag heb ik vrij en VRIJDAG T/M ZONDAG GA IK NAAR LOWLAAAAANDS. En ik heb er zo onwijs veel zin in. Kriebels in m’n buik, woehoe! Zie ik je daar?

Tot volgende week!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

2 reacties op “Leonie’s week 32: een eigen product in AH, dikke poolparty, barbecuen en surfen!

  • Over dat uitgaan in Groningen: Hoppe, Blauwe Engel, Feest… Wat een slechte keuzes inderdaad haha! Ga de volgende keer naar het Concerthuis voor een drankje in een superleuke sfeer (enorme gin/tonic kaart), Oblomov voor een speciaalbiertje, en in het Pakhuis en de Warhol kan je dansen op een leuker niveau dan dat gehos en gejoel in het Feest 😉 Pure pech dus qua kroegen, Groningen is ook voor oud-studenten fantastisch!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *