Leonie’s week 28: Melt festival, Spuiten & Slikken en een hele toffe fotoshoot

Goedemiddag leuke mensen! Het is woensdag en dus ga ik je bijpraten over mijn afgelopen week. Ik schrijf mijn weekdagboek vanaf de nieuwe loungebank in onze achtertuin en ik voel me intens gelukkig. Wat een mooie zomer hebben we! 😀

Mijn afgelopen week stond vooral in het teken van Melt festival, maar ik heb ook een paar andere dingen te vertellen. Zo had ik o.a. een fotoshoot in het huis van SLA-oprichter Nina Pierson! En daar ga ik je natuurlijk ook over vertellen. Zin in? Let’s go!

Maandag: Spuiten & Slikken
Mijn maandag stond behoorlijk in het teken van werkwerkwerkwerkwerk. ’s Ochtends bracht ik de geleende Nissan terug naar het hoofdkantoor van Nissan, daarna schreef ik blogs, vond ik een dode rat in de voortuin (stinken man!!), nam ik een video op over eten fotograferen en ’s avonds probeerden Jan en ik de vegan biefstuk van Vivera uit.

Dit was de vegan biefstuk van Vivera en ik vond 'm om heel eerlijk te zijn echt niet oké. Het smaakt gewoon niet echt lekker en heeft echt NIETS met een biefstuk te maken. Ik vond de eerste hapjes nog wel lekker, maar het ging me steeds meer tegenstaan qua smaak. En ik vind het gewoon stom; als een product nog niet voldoet aan iets (de smaak biefstuk), NOEM het dan ook niet zo. Noem dit eerder een evgaburger of gewoon 'vleesvervanger', maar niet Biefstuk. Want daar lijkt het gewoon echt 0% op...
Dit was de vegan biefstuk van Vivera en ik vond ‘m om heel eerlijk te zijn echt niet oké. Het smaakt gewoon niet echt lekker en heeft echt NIETS met een biefstuk te maken. Ik vond de eerste hapjes nog wel lekker, maar het ging me steeds meer tegenstaan qua smaak. En ik vind het gewoon stom; als een product nog niet voldoet aan iets (de smaak biefstuk), NOEM het dan ook niet zo. Noem dit eerder een vegaburger of gewoon ‘vleesvervanger’, maar niet Biefstuk. Want daar lijkt het gewoon echt 0% op…
GADVER
GADVER, een dood beest in de tuin
Ooooh, wat gaan we deze auto missen <3
Ooooh, wat gaan we deze auto missen <3

Een tijdje geleden had ik meegewerkt aan een item van Spuiten en Slikken: de Seksmobiel. En die kwam maandagavond eindelijk online. Seksuele voorlichting van Leo en Jurre? Check het hierrrr:

Oh en JEMIG ik heb echt zo zo zo’n goede show gezien op netflix. De ‘comedyshow’ van Hanna Gadsby op Netflix over gender en lesbiënne zijn en #metoo en het is zooooooooo’n dikke aanrader. Echt: iedere vrouw en man moet dit zien. JE MOET DIT KIJKEN. Het is ZO stééngoed. Kijk het!

Dinsdag: sushi en voetbal
Dinsdagochtend startte ik de dag met sporten en dat ging vrij ruk.

Voor het sporten!
Voor het sporten!
En zo zie ik er na het sporten uit, haha. NIET charmant.
En zo zie ik er na het sporten uit, haha. NIET charmant.

’s Avonds had ik echt een topavond samen met Jan; we bestelden sushi en onder het genot van een biertje keken we het WK. Heerlijk: ik ben hier echt gek op!

Love dit. Oh en ik bestel mijn sushi altijd bij Sushi Su in Amsterdam. SUPER goeie sushi <3
Love dit. Oh en ik bestel mijn sushi altijd bij Sushi Su in Amsterdam. SUPER goeie sushi <3

Woensdag: een dikke fotoshoot
Woensdag stond helemaal in het teken van een hele vette fotoshoot. Voor het kookboek van een ander merk heb ik een recept aangeleverd, had ik vorige week al een interview en deze week had ik een fotoshoot. In het huis van Nina Pierson (oprichter van SLA en Bedrock), wat echt een DROOMHUIS is in Amsterdam. Ik kan er nog niet te veel over zeggen, maar ik vond het heel vet om helemaal in de make-up te gaan, dat er een stylist was, een foodstylist, een fotograaf en echt een crew. Zo leuk! Er werden drie foto’s gemaakt op 3 verschillende plekken in het huis en in drie verschillende outfits. Na de lunch was het klaar en had ik echt een toffe ochtend achter de rug. Ik kan niet wachten om de foto’s te zien en met jullie te delen. Ergens dit najaar! 😀

Haar en make-up gedaan door Carlijn van Vliet. Vet blij mee!
Haar en make-up gedaan door Carlijn van Vliet. Vet blij mee!
Dit is kennelijk de kat van Nina Pierson en het is echt een GEWELDIG beest. Ik mocht 'm de hele tijd aaien en hij is echt zooooo groot. Wat een fantastisch beestje.
Dit is kennelijk de kat van Nina Pierson en het is echt een GEWELDIG beest. Ik mocht ‘m de hele tijd aaien en hij is echt zooooo groot. Wat een fantastisch beestje.
Een hele onduidelijke sneak  peak van de fotoshoot van woensdag :D
Een hele onduidelijke sneak peak van de fotoshoot van woensdag 😀

Woensdagmiddag schreef ik nog m’n dagboek van vorige week, maakte ik de laatste dingen af voor m’n blog en bereidde ik m’n tripje van dit weekend voor. Koffer inpakken en gaan met die banaan. Op naar Berlijn!

Donderdag: Berlijn!
Donderdagochtend vroeg vertrok ik naar Schiphol. Ik had om half 8 een afspraak bij de Privium Lounge om een Privium pas aan te vragen. Dit is een pas waarmee je op Schiphol voorrang krijgt bij alle douanes en andere checkpunten. Omdat ik nogal veel reis en reizen behoorlijk stressvol ervaar met m’n PDS (zodra ik in een rij sta en eigenlijk niet weg kan, moet ik naar de wc en dat is héél irritant (zo is PDS dus ook heel erg een psychisch ding:P)) , vond ik het tijd voor een Privium pas. Waarmee je dus al die rijen op Schiphol kan omzeilen. CHILL!

YES YES YES
YES YES YES

Om 8 uur was de aanvraag rond en ging ik stressloos door de douane, op naar Berlijn.

In de gate meette ik Marte met wie ik dit weekend lekker naar Berlijn & Melt festival zou gaan. Vet gezellig; we zien elkaar veel te weinig lately en als we dan samen zo’n weekend weg zijn is het zó fijn weer. Vet leuk!

Onze donderdag stond verder gewoon helemaal in het teken van chillen in Berlijn. Het was helaas niet zulk goed weer (#REGENREGENREGEN), maar dat mocht de pret niet drukken. Onze hele dag stond in het teken van eten en leuke hotspots ontdekken en ik ga je daar binnenkort hier op m’n blog over bijpraten☺.

Oooh we ontdekten zo'n leuk Mexicaans restaurant in Berlijn, waar we deze heerlijke gefrituurde bloemen aten!
Oooh we ontdekten zo’n leuk Mexicaans restaurant in Berlijn, waar we deze heerlijke gefrituurde bloemen aten!
Kaasplankje en wijntje met Partypants!
Kaasplankje en wijntje met Partypants!
Groetjes uit Berlijn!
Groetjes uit Berlijn!

Vrijdag t/m zondag: Melt festival via Festival.Travel
Op vrijdag vertrokken we om 11 uur uit Berlijn met een driver en 4 Engelse journalisten richting Melt festival.

Ik was uitgenodigd door Festival.Travel om dit festival eens mee te maken en zij hebben onze hele reis georganiseerd; de tickets geboekt, gezorgd voor een transfer van Berlijn naar Melt en van Melt terug naar Berlijn, gezorgd voor een hotelovernachting, gezorgd voor iedere dag een shuttlebus heen en weer van het hotel naar Melt. Alles was verzorgd. En niet alleen voor ons, dat kun je zelf als festivalbezoeker ook gewoon bij hun boeken. Súper chill.

Dus, om 11 uur stapten we in de auto naar Melt en om 3 uur ’s middags kwamen we pas aan in het hotel. We hadden vétte vertraging onderweg met een dikke file op 10 miuten van ons dorp. Hebben we een úúr over gedaan #vetgaar hahaha. Maar eenmaal in het hotel kon het feest beginnen. Omkleden, klaarmaken en let’s go to MELT!

Groetjes uit Duitsland!
Groetjes uit Duitsland!

Om 7 uur kwamen we aan op Melt en we vonden het allebei meteen echt best wel heel erg leuk. En dat is grappig, want ik had écht vrij lage verwachtingen van Melt. Dit festival stond bij mij bekend als technofestival waar iedereen aan de drugs zit en daar hou ik gewoon echt niet van. Niet van techno en drugs daar ben ik echt nog nooit nieuwsgierig naar geweest (en heb ik best wel een aversie tegen; de normaalheid ervan tegenwoordig).

Maar ik wilde Melt toch een kans geven en daarom gingen we er toch eens naartoe; eens kijken of het tof was. En dat was het! ZO tof.

Op het hoofdpodium stonden steeds acts die heel erg vet waren; ik kende ze bijna nooit, maar de muziek was echt vet. Een soort Duitse Jeugd van Tegenwoordig, een soort Ronnie Flex, Florence & the Machine, The XX en we zijn he-le-maal los gegaan op Odesza. Ik kende het niet, maar het is echt GEWELDIGE muziek. Wat vet! En de setting bij het Hoofdpodium is zó mooi: je ben tomringd door enorme machines van jaren geleden opeen super industriëel gebied en dat is dan allemaal tof verlicht en er hangen discoballen en weet ik wat allemaal niet. Het is zo mooi!

Kijk hoe vet die setting is!
Kijk hoe vet die setting is!

En niet alleen het hoofdpodium vonden we vet; er waren ook een paar kleine podia in de bosjes en aan een srtandje en daar hebben we ook zo lekker gedanst. Op hiphop, op hitjes, bij een fantastische drag-show. Echt geweldig!

Vet gezellig in de bosjes!
Vet gezellig in de bosjes!

Sowieso vond ik Melt festival een heel vrij en open festival; mensen trekken echt aan waar ze zelf zin in hebben, er was best veel naakt, veel vrijheid in gender, etc. Echt heel mooi vond ik dat

En het terrein is dus echt geweldig omdat je er én bos én strand én industrie hebt. ZO chill. Je kunt gewoon chillen in strandstoelen of hangmatten en dat afwisselen met keihard feesten of chill naar het concert van een of andere vage hippie luisteren. Heerlij!

ff poseren op MELT
ff poseren op MELT
Dansjes rond middennacht
Dansjes rond middennacht (en ik zeg rond middennacht omdat deze twee oma’s het max tot 2 uur ‘s nachts leuk vonden en toen lekker naar bed gingen, hahaha)
Chillen op het strand bij MELT
Chillen op het strand bij MELT
Dansjes in de bosjes!
Dansjes in de bosjes!
Zo heerlijk: we konden gewoon op een strandje bij Melt de WK finale kijken!
Zo heerlijk: we konden gewoon op een strandje bij Melt de WK finale kijken!

Ennnnn het eten was ook goed! Van te voren had ik best wat slechte verhalen gehoord en vooral gehoord at alleen de falafel heel erg lekker was, maar ik vond eigenlijk al het eten meer dan prima. De falafel was inderdaad goddelijk, maar ook de crepes, de vegan kapsalon (de hebben heel veel vegan eten in Duitsland, gek he?), de frites waren top, de dumplings heerlijk. En ik vond het ook nog eens vrij betaalbaar voor een efstival. Voor een cocktail betaalde je €7,50 (is voor een festival te doen vind ik) en voor €6 kon je al prima avondeten. Echt nice!

Deze DIKKE bucket met gefrituurde shizzle kostte maar €12 en ging bijna helemaal op.
Deze DIKKE bucket met gefrituurde shizzle kostte maar €12 en ging bijna helemaal op.
Vegan ijs! Het viel me op dat in Berlijn én op Melt echt veel Vegan opties zijn als je wat lekkers zoekt om te eten. Vet goed!
Vegan ijs! Het viel me op dat in Berlijn én op Melt echt veel Vegan opties zijn als je wat lekkers zoekt om te eten. Vet goed!

Je hoort het wel; ik vond Melt echt veel veel veel leuker dan ik had verwacht en vind het echt een aanrader, dit festival. Dit weekend was echt TOP!

Met Marte chillen in de VIP-ruimte op Melt
Met Marte chillen in de VIP-ruimte op Melt

Pas op maandag vertrokken we weer van Berlijn naar huis, maar daarover vertel ik je in mijn dagboek van volgende week.

Inmiddels is het dus alweer halverwege de nieuwe week en ik moet je zeggen: het vliegt weer voorbij. Ik ga intens goed op eht zomerse weer en vind dat echt heer-lijk, maar man: hoezo gaat de tijd zo snel?! Hoe zorg ik ervoor dat de tijd langzamer gaat? Serieus… Tips? 😀

Anyway; ik spreek je volgende week weer. En dat is snel, als je het mij vraagt ;-). Tot dan! 😀

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Leonie’s week 28: Melt festival, Spuiten & Slikken en een hele toffe fotoshoot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *