Leonie’s week 22: helikopter over New York, heel veel lekker eten, burlesque stapavond en foodtour door New York!

Goedemorgen leukste mensheid! Wederom is het hier nog ochtend, terwijl het bij jullie al lang einde van de middag is. Wel hetzelfde: het is Pinksteren! Ik had geen idee. Maar dat betekent: DRUKTE in New York. En ik heb het plan om vandaag te shoppen. TOP!

Ja, je leest het goed; ik zit nog steeds in New York. En daarom staat mijn wekelijkse dagboek ook deze week in het teken van The Big Apple. Als je benieuwd bent naar alle hot- en notspots, dan moet je nog heel even geduld hebben; die blogpost komt ergens de komende week online. In deze blog ga ik je bijpraten over mijn afgelopen week. De week waarin ik flink heimwee had, bagels, cupcakes, hotdogs en burgers vrat en een freaking helikoptervlucht over New York maakte. Waaaaah! Let’s go!

Maandag: Amerikaanse bioscopen zijn ge-wel-dig
Het was vandaag een regenachtige dag. Shit! ‘s Ochtends werkte ik vanuit huis en rond lunchtijd ging ik de hort op. Op naar The Butcher’s Daughter; een vegetarisch restaurant dat ik drie miljoen keer getipt had gekregen. Prima plek, maar erg druk en ik snap niet zo goed waarom dit nou zo’n enorme hype is.

Toevallig liep ik op de terugweg langs The Magnolia Bakery en omdat mijn lunch slechts bestond uit drie wraps van slablaadjes (met groentevulling), lustte ik best nog wat cupcakes. Zonder na te denken bestelde ik een doosje met 6 cupcakes van de bekendste bakker van New York en $22 later voelde ik me echt een idioot. Wie betaalt er nou TWEEËNTWINTIG dollar voor een paar cupcakes?!

Ik liep terug naar huis langs de Hudson en vond daar een mooi moment om de bekende cupcakes eens te proeven. En oefffff; die waren het geld wel waard hoor. Vooral de red velvet cupcake is fantastisch. Maar ik vond die met banaan misschien wel het lekkerst. Tering, wat goed. Woehoe!

IMG_6509

‘s Avonds ging ik nog een keer de dumplings van Uncle Ted’s eten, omdat die zo goed waren bevallen vorige week en daarna stapte ik in een Uber naar de bioscoop (Regal Cinemas Battery park) en daar had ik echt een ge-wel-di-ge avond. Ik vond de bioscoopkaartjes wederom teringduur ($20), maar kreeg daarvoor wel de allerbeste bioscoopervaring ooit: je zit in een fauteuil (wat sowieso al fantastisch is), maar er zitten ook nog knopjes bij waarmee je je rugleuning en een benensteuntje kunt verstellen en DAN LIG JE GEWOON IN JE BIOSCOOPSTOEL. Echt: dit is geweldig! Ik heb nog nooit zo comfortabel een film gekeken. Ik voelde me ontzettend dit:

FANTASTISCH!

Dinsdag: Heimwee, vrijheidsbeeld en heerlijke hamburgers
Dinsdagochtend werd ik wakker met een soort onbestemd gevoel. Heel onrustig en ik snapte weer even helemaal niet waarom ik hier zo lang moest zijn. Ik herinnerde me een blogpost van Cynthia over heimwee en toen ik dat las, vielen de puzzelstukjes wel even op z’n plek. Ik voelde gewoon heimwee. Naar Amsterdam. Man, wat had ik eigenlijk veel zin om weer naar Amsterdam te gaan.

Maar dat was niet echt een optie en na een telefoontje met mr boyfriend had ik de moed wel weer te pakken; ik ging er gewoon een topdag van maken. Ondanks dat het kutweer was.

Ik vertrok naar Wallstreet. Onder het mom; dat moet je ook even gezien hebben. En ik vond het niet heel indrukwekkend, eerlijk gezegd. Je komt hier vooral heel veel toeristen tegen en niet echt heel veel zakenlui. En dat terwijl een portie Harvey Spector mijn dag wel echt even beter zou maken.

IMG_6519

Na Wallstreet ging ik te voet naar het opstappunt voor de gratis Ferry naar Staten Island. Dit is een tip voor als je het vrijheidsbeeld van dichtbij wil zien, maar geen zin hebt in een boottour van 1,5 uur (betaald). In een uurtje ga je met de gratis ferry heen en weer en vaar je langs het vrijheidsbeeld. Best wel tof! En wat ik vooral vet vond was het uitzicht op Manhattan, als je steeds verder weg vaart. Heel mooi! Prima bezigheid als het regent.

IMG_6524

Daarna sloot ik m’n dag af bij de Shake shack. Dit is een hamburgerfastfoodketen met echt goeie burgers. Eindelijk een beetje een betaalbaar diner (fastfood is gewoon echt véél goedkoper dan fatsoenlijk voedsel) en ik vond het vet lekker.

IMG_6561

Daarna ging ik lekker naar huis en met een wijntje en m’n leesboek in bad. Heer-lijk. Love mijn Airbnb.

Woensdag: HELIKOPTER EN TIMES SQUARE
Mijn emoties vlogen nogal van de ene kant naar de andere; waar ik gisterochtend ellendig wakker werd, had ik het vandaag weer helemaal te pakken. Het was mooi weer (misschien heeft dat wel echt een bizarre invloed op m’n humeur) en ik had er helemaal zin in. Ik besloot om vandaag van het mooie weer gebruik te maken en een helikoptervlucht te doen. Over New York. Met hoogtevrees. WAAAAH!

IMG_6603

Ik begon m’n dag met wat hardlopen langs de Hudson en daarna wat werken vanuit huis. Daarna maakte ik een wandelingetje door mijn heerlijke buurtje en scoorde ik de beste bagel van New York (volgens local Josefien) bij Black Seed. TERING, wat goed. En toen was het tijd om richting het zuidelijkste puntje van Manhatten te gaan voor de helikoptervlucht.

Schermafbeelding 2017-06-05 om 17.43.59
Bagel met gepekelde gember, biet, mierikswortel en roomkaas. En dit is echt fantastisch lekker.

Om 3 uur ‘s middags was ik bij de New York Flight Services en kocht ik m’n ticket voor de eerstvolgende helikoptervlucht waar plek was. Om 5 uur. $180 armer chillde ik ‘m nog anderhalf uur in het Battery park, wat ik écht een tof park vond met uitzicht op het vrijheidsbeeld. En het was echt fantastisch weer vandaag, dus dat was heerlijk.

In die anderhalf uur was ik wel gespannen, maar niet zo intens zenuwachtig als ik had verwacht. En dat verbaasde me. Ik had vooral echt heel veel zin in deze helikoptervlucht, terwijl ik geen idee had wat me te wachten stond.

Om kwart voor 5 was het zo ver. Ik kreeg een soort reddingsvestje om m’n middel geknoopt (zag er niet echt uit alsof dat enorm mijn leven ging redden in een noodsituatie, maar a la) en omdat ik alleen was mocht ik naast de piloot zitten. AAH! Toen ik ontdekte dat de bodem van de helikopter daar deels van glas is, wilde ik nog zeggen ‘joh laat iemand anders daar maar zitten’, maar ik werd al in de gordels gehesen en vond eigenlijk dat ik me even niet zo moest aanstellen. Jezus, waarom ben ik toch altijd overal bang voor? DOE HET GEWOON!

IMG_6586

En zo zat ik naast de piloot, met vlogcamera gereed, in de helikopter en stegen we op. Mijn eerste kreet: AAAAH DIT IS VRESELIJK. Je maag draait zich om en je voelt letterlijk de grond onder je verdwijnen. EN JE ZIET HET ALLEMAAL ONDER JE GEBEUREN. VET INTENS!

Maar na 10 seconden was ik dat gevoel al helemaal kwijt en vond ik het echt geweldig. Wauw, wauw, wauw, wat is dit FANTASTISCH. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe enorm geweldig ik dit vond. Je hebt een prachtig uitzicht over de stad, vliegt langs het vrijheidsbeeld, de Freedom Tower, Manhattan, Central Park. Echt: het is zó prachtig om de stad zo vanuit de lucht te bekijken. En die helikopter zelf is ook echt FANTASTISCH. Wat een maaaaagisch heerlijk gevoel. Zo rustgevend. ZO VEEL ADRENALINE (hoe is die combi mogelijk hè?). Echt; ik heb alleen maar gelachen van oor tot oor en als ik er nu aan terugdenk wil ik meteen weer. Duur grapje, maar het is het zo ab-so-fucking-lu-te-ly waard. Beste. Ervaring. Ooit.

En nu heb ik dus een nieuwe hobby. Helikoptervliegen. Ik wil het. Iedere week.

IMG_6568

Na de vlucht van 20 minuutjes (dit voelt als 5) stonden we weer aan de grond en was ik het gelukkigste meisje op aarde. Ik voelde me alsof ik de hele wereld aankon en ging dat eens even in de praktijk brengen. Op naar Times Square!

Ik reserveerde in een sushi restaurant dat ik getipt had gekregen, in de buurt van Central Park. Ik had zin in vet lekker eten en mocht van mezelf best even een avondje uitpakken. Iets duurder en gewoon echt lekker eten. En dus streek ik neer bij Tao Uptown.

Grootste fout ever. Dude, dit is dúúr! Nu ben ik niet echt iemand die hier onwijs op m’n geld aan het letten was (ik heb flink gespaard voor dit tripje naar New York), maar de prijzen van deze sushi gingen me echt te ver en ik bestelde daarom niet té veel. Je betaalde per lapje sashimi (één zalmflapje dus) al $7. Daar heb je in Amsterdam 5 stukjes voor!

Ik bestelde dus maar twee zielige flapjes zalm sashimi (VEERTIEN DOLLAR) twee paling sushi’s en één rol met soft shell crab. Ik hoopte dat het genoeg zou zijn, maar toen het eenmaal uitgeserveerd werd wist ik meteen dat dat echt niet het geval was. De zalm sashimi was tot overmaat van ramp nog eens twee keer zo dun als hoe ik het gewend ben en de rol van vijf stukjes gefrituurde soft shell crab werd geserveerd met WITLOF. Serieus: niemand zit toch te wachten op freaking witlof in z’n sushi?!

9 stukjes sushi en een mojito (even duur als een wijntje) later, was ik $87 kwijt en had ik nog steeds honger. Ik wist niet of ik heel hard moest huilen of lachen en ging voor dat laatste. Mijn hemel New York; wat doe je me aan.

Na het sushifiasco en mét rommelende maag vertrok ik te voet naar Times Square. Hier was ik in mijn week New York nog helemaal niet geweest en dat kan natuurlijk niet, dus het werd hoog tijd.

En mennn, dat is wel bizar hoor. Druk, toeristisch en heel bijzonder. Het is een soort Dam in Amsterdam meets Leidseplein meets Rembrandtplein, maar dan met HEEL VEEL LAMPJES. Ik vond het vooral heel vet om dit mee te maken toen ik voor het Hardrock café stond en er ONE MORE TIME uit de speakers pompte en ik uitkeek over freaking Times Square. Ik was hier maar wel mooi in m’n eentje. Jemig!

AEHI2088

Een uur lang vermaakte ik me op Times Square, tussen jesus-freaks, M&M winkels en theaters die ik nog wilde bezoeken. En na een uur pakte ik de Uber terug naar huis.

Times Square is absoluut een plek die je gezien wil hebben in New York. Ik vond het knettervet, maar die rembrandtplein-vibe was niet echt m’n favoriet.

Maar dude: wat een dag dit. Van de lekkerste bagel tot de FREAKING HELIKOPTERVLUCHT, tot het sushi dieptepunt tot Times Square. Joehoe, ik voelde me echt on top of the world.

Donderdag: chillen in Central Park en de beste uitgaansavond ooit
Donderdagochtend was het eindelijk weer eens tijd om een tostivideo op te nemen, zodat ik eindelijk weer eens op vrijdag een tostivideo kon publiceren op YouTube. Ik maakte een tosti tuna melt en vond het INTENS SMERIG. Haha. Check:

Donderdag was het weer lekker weer en chillde ik ‘m overdag in Central Park. Ik liet me door m’n Uber afzetten bij het Metropolitan, wat ik wel even van de buitenkant wilde zien vanwege Gossip Girl. En met een hotdog van een hotdogkraampje ($3) liep ik Central Park in. En daar lag ik de hele middag met een boekje in het zonnetje. Heerlijk!

IMG_6797

‘s Avonds at ik een burger bij Five Guys (lekkerste burger so far) en maakte ik me thuis klaar voor een avondje stappen met Josefien. Zij had ontzettend iets te vieren vandaag en dat gingen we eens even heel goed doen.

We begonnen met cocktails bij B-Bar en liepen daarna door naar The Box, waar haar man (!!) werkt. En mijn hemel; ik heb me daar toch een fantastische avond gehad. We hadden een VIP tafel inclusief bewaker en heel veel champagne. En werden tussen het dansen door getrakteerd op twee burlesque achtige shows waarin mannen en vrouwen dansten (met of zonder kleding) en dingen deden die ik alleen van sterke verhalen kende (denk: bananenbar). En ik zag voor het eerst ooit een micropenis. Man o man, het was een belevenis (de avond, niet die micro). Een bizarre avond maar ZO ONTZETTEND TE GEK. Echt: je móet hier naartoe als je in New York bent (maar let op: er is wel een vrij streng deurbeleid, dus dress up!).

IMG_6649

Vrijdag: shoppen en zonsondergang
Het zal je niet verbazen dat ik vrijdag wakker werd met een flinke kater. Oh champagne… Beste remedie? Even facetimen met m’n neefje <3.

IMG_6722

Ik begon m’n dag met een ontbijtje bij de Grey Goose. Super lekker en eindelijk even wat groentes. Mjam! En daarna ging ik lekker shoppen in Nolita en Soho. Ik had voor vandaag geen plan en dat kwam mij en m’n kater uitstekend uit. Just go with the flow, was m’n motto van de dag en dat beviel heel goed.

PAXV5858
Leuk tentje: Grey Goose

Ik had de shopping vibe wel weer te pakken en wandelde door Nolita en Soho en dook daarbij in het ene na het andere leuke zaakje. Ik kocht een geweldige jumpsuit (al zeg ik het zelf) en had écht een topmiddag.

IMG_6736
Verliefd op m’n nieuwe jumpsuit! 😀

‘s Avonds ging ik eten in Greenwich Village, óók mijn favoriete buurt en sloot ik m’n dag af met een wandeling langs de Hudson, om de zonsondergang te bekijken. Wat heerlijk. 😀

IMG_6755

IMG_6783

IMG_6757

Zaterdag: van mimosa’s tot Broadway
Zaterdagochtend ging ik dan maar weer eens een rondje hardlopen langs de Hudson en man, wat ging dat ruk. Ik kwam echt niet vooruit. Maar kennelijk heb je die dagen er ook tussen, potverdikkie.

IMG_6778

Ik brunchte daarna met mezelf bij een super leuk zaakje in Greenwich Village, Banter ofzo geloof ik, en dronk daar echt een grrrrruuuuuwelijk lekkere mimosa. Je weet wel; een cocktail van sinaasappelsap met champagne. Wát een goed begin van de dag <3.

IMG_6781
Mimosa en m’n boekje en de Avocadotoast was onderweg

Daarna liep ik wat rond door Greenwich Village, wat toch echt wel een geweldig wijkje is, en scoorde ik een nieuw boek bij een echte Amerikaanse bookstore. Mijn Sophie Kinsella had ik inmiddels uit en ik kon wel wat nieuw leesvoer gebruiken. En hoe makkelijk is het dat je dan gewoon een Engels boekt kunt kopen. Prima!

‘s Avonds zou ik gaan eten bij een local in Brooklyn, waar je via eatwith.com een diner kon boeken. Een lezer van mijn blog had dit naar me gemaild en me gevraagd of ik met haar mee ging. Leek me eigenlijk wel een tof spontaan idee, dus let’s go. Maar wegens te weinig animo ging het diner helaas niet door en moesten we andere plannen maken..

Vorige week was ik langs Gillian’s gelopen, dicht bij mij in de buurt, en ik besloot er vanavond maar eens te gaan eten. Ik vertrok vroeg, omdat ik later op de avond nog hele spectaculaire andere plannen had. Om 5 uur zat ik bij Gillian’s.

En man, je kunt wel merken dat dit een soort populaire spot bij knetter mooie mensen uit de buurt is. Er waren weinig toeristen, maar ik voelde me op m’n sneakers ook wel behoorlijk de lompe Hollander tussen prachtige meisjes op hoge hakken. Echt zo’n modellenspot dit. Help.

Ik bestelde een pizza en was een uur later vet chagrijnig omdat ik ‘m nog niet had en de tijd begon te dringen, omdat ik nog door moest naar BROADWAY.

Uiteindelijk kreeg ik m’n pizza – eerder een soort flammkuchen-, at ik ‘m heel snel op (#nogsteedshonger) en stapte ik in de Uber richting Times Square/Broadway. Oh; overigens hoefde ik niet voor m’n diner te betalen, omdat het zo belachelijk lang had geduurd. Dat was dan wel weer winning.

IMG_6787

Om kwart over 7 kwam ik aan op Broadway bij het Broadhurst Theatre. Via internet had ik al kaartjes gescoord voor Anastasia, de musical die ik HEEL GRAAG wilde zien, omdat dat vroeger echt mijn lievelingsfilm was. Het kaartje had me echt een godsvermogen gekost, maar oooooooooooh wat was dit prachtig. Waaaaaauuuuuw! Ik heb drie keer gehuild tijdens de show omdat ik zó zat te genieten en het Zo Ontzettend Geweldig vond dat ik dit gewoon mee kon maken en dat het zo goed was en en en en. Echt. Alleen maar liefde <3.

IMG_6790

Zondag: op foodtour door New York en de leukste bar met Emma
Zondag had ik afgesproken met Emma, Claartje, haar boyfriend en dr zusje om te brunchen bij Gallow Green. Zij waren net in New York aangekomen, dus we moesten elkaar natuurlijk even meeten.

Bij Gallow Green, op het dak van het McKittrick hotel, zaten we in een soort tuin met een buffet waar je eten kon scoren. Wederom niet goedkoop, maar wel onwijs lekker. Ik heb echt gegeten als een bootwerker, terwijl ik normaal helemaal niet zo veel op kan in de ochtend/middag. Maar hier ging ik los op de wafels, gefrituurde kip, aardappels, asperges, varkensbuik en weet ik wat allemaal nog meer. Man, wat heerlijk. Mimosa erbij. Friends. Top brunch!

IMG_6809

Daarna ging ik samen met Emma op foodtour door New York. Deze stad heeft nogal wat gekke adresjes met coockiedoughbars, unicorn-ijswinkeltjes en gekke koffiespots en we wilden eens even aan den lijve ondervinden of dat alleen een hype was op Instagram, of in het echt ook écht cool.

We streken als eerst neer bij een zaakje in Chinatown waar ze Rainbow latte’s verkochten. Klonk awesome, dus dat moesten we proberen. En wat denk je? Niet te drinken. Zo’n Rainbow latte heeft ten eerste al niets met koffie te maken en is ten tweede opgebouwd uit vreselijke ingrediënten. Van oatmeal tot bietensap tot blauwe alg-troep. Echt niet te drinken, hahaha. Wél tof voor een foto, maar daar moet je het dan ook bij laten. Jammer genoeg.

rainb

Ook vrij grappig; ik durfde m’n drankje niet weg te gooien in de zaak zelf en zocht dus een prullenbak om de hoek, die vol bleek te liggen met die Rainbow latte’s. Denk dat er meer mensen niet echt fan van zijn, wahaha.

Daarna liepen we naar een adresje aan de rand van China town voor een unicorn ijsje. De ijsjes van Taiyaki worden geserveerd in een hoorntje in vis-vorm en zijn verder zo hysterisch als je ze zelf wil maken. Wij gingen voor groen ijs (matcha-ijs), suikerspin én confetti topping en een vulling van rode bonen (dit klonk gewoon al goor).

Het ijsje zag er fantastisch uit en nadat we allebei onze Instagram foto hadden geschoten (en het ijsje helemaal gesmolten was), was het tijd om te proeven…

Schermafbeelding 2017-06-05 om 17.43.45
Voor Instagram.
IMG_6810
Achter de schermen realiteit.

GEDVER!

Echt, wie ooit heeft verzonnen dat Matcha lekker is, is compleet gestoord. Ik geloof dat Matcha weer een soort wondermiddel/superfood ding moet zijn, maar als het gewoon niet te eten is, waarom doen mensen dan alsof het wel lekker is?! Getsie!

We ontvlucchten gauw Chinatown en liepen door naar de leukere buurtjes van Lower Manhattan en kwamen zo terecht bij The Vig Bar, wat echt een geweldig restaurantje is, midden in Nolita. Hier dronken we een wijntje ($30, au) en hadden we echt een hele gezellige middag. Wat heerlijk om even met een vriendin te zijn! <3

Daarna liepen we door naar East Village waar we bij een knettervette pizzeria heerlijk aten en daarna gingen we de avond afsluiten in een Speak Easy bar. Wat echt een tof concept is; het is een bar waarbij je aan de buitenkant niet ziet dat er een bar is. Je moet op een deur kloppen of een raar steegje in om er te komen en als je binnenkomt (ze hebben nog wel eens een ingewikkeld deurbeleid) dan kom je opeens in een vet toffe bar, waar je vanaf de straat NIKS van ziet. Heel vet!

BGVE4633
Pizza’s bij Pizza beach

Wij sloten onze avond af bij Speak Easy Attaboy en dronken daar een heerlijke cocktail ($34) en pakten vervolgens de Uber naar huis. Het was echt een topdag geweest. Wel wéér een dure dag in New York City, maar ik geloof dat je daar maar aan moet wennen, haha.

KOCR9729

Zo, en dat was mijn tweede week in New York City! Dat gevoel van vorige week dat ik me totaal overwhemled voelde, had ik deze week niet meer. Wel even m’n dieptepuntje op dinsdag, maar ik geloof dat dat er gewoon bij hoort als je alleen op reis bent.

Ik ben ook nog steeds niet echt verliefd op New York… Ik vind het wel echt helemaal te gek en heb hier echt een awesome tijd, maar ik blijf gewoon zo bevestigd worden dat ik Amsterdam de aller tofste plek van de wereld vind. So far. En dat is best fijn eigenlijk <3. Maar tegelijkertijd kijk ik dan m’n foto’s van de afgelopen week terug en denk ik: jemig, wat heb ik het goed. Waarom vóel ik het dan niet zo intens als ik altijd alle andere dingen voel. Zal het nog moeten bezinken?

Woensdagavond vlieg ik terug naar Nederland. M’n komende week staat dus nog een klein beetje in het teken van New York, maar ik ben in m’n hoofd ook al bezig met de drukte die thuis op me te wachten staat. Drie campagnes, misschien vier, een opening, naar Oscar in Groningen, opnames voor een nieuw online format… En dan vlieg ik alweer naar Shanghai voor LIEFDE 😀 Yessssss! Wat een tijd dit hè? Mijn hemel <3.

Thanks voor al jullie leuke reacties waarmee ik via Insta stories en hier op mijn blog word OVERSPOELD! Vet gezellig :D.

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

3 reacties op “Leonie’s week 22: helikopter over New York, heel veel lekker eten, burlesque stapavond en foodtour door New York!

 • Super leuk om te lezen! Ik vind het zo leuk dat je gewoon eerlijk bent en ook verteld wat tegenvalt en van je heimwee. Kan me er echt helemaal in verplaatsen. Overigens de reden dat ik nooit alleen durf te reizen. Dus ook al heb je soms zo’n momentje: je doet het toch maar mooi even!

  Geniet er nog van!

 • Klinkt gaaaaf! Beetje een late tip maar hopelijk nog goed voor een laatste lunch of avonmaal: Five leaves in Brooklyn.
  Het eten is daar echt heeeerlijk en de truffelfriet is GOD-DE-LIJK!
  Beste food dat ik in NY gegeten heb :D. Geniet nog van je laatste dagen!

 • LEO!!!! De helft heb je ons niet eens verteld! Wat klinkt het heeeerlijk en EXTREEM!! Kan niet wachten om alles in reallife te horen 🙂
  Geniet nog even!!
  Dikke kus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *