Tuna-melt tosti vanuit New York

Dag leuke mensen! Het is een maand geleden, maar deze week heb ik eindelijk weer een tostivideo opgenomen! En wel vanuit New York.

In mijn New Yorkse keukentje maakte ik een tuna-melt tosti klaar en dat leek me in eerste instantie echt vies. Nu moet je weten; ik vind tonijn uit blik gewoon een soort kattenvoer en het idee van gesmolten kaas met kattenvoer vind ik persoonlijk niet heel aantrekkelijk. Maar toch wilde ik eens proberen of het echt zo smerig was als ‘t in mijn oren klonk. En ik ben nu in Amerika, dus wat mij betreft het uitgewezen moment.

Benieuwd wat ik er van vond? Check de video hier of hieronder.

Thanks voor het kijken! En groetjes uit New York!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

4 reacties op “Tuna-melt tosti vanuit New York

  • Hoi ik woon in Brooklyn en ik weet dat het vinden van lekkere kaas en lekker brood erg lastig kan zijn. Het beste kan je toch Gouda kaas kopen en vers brood van de Green Market.
    Mijn eerste tosti was hier ook niet te eten, dus het was voor mij heel herkenbaar 😉

  • Je moet de tuna melt echt een tweede kans geven hoor! Op een lekker brood, met oude of belegen kaas en dan tonijn uit blik in tomatensaus en dan met sweet chilisaus. Zalig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *