Leonie’s week 19: groot interview in Metro, Rollende Keukens, opnames en FOTOSHOOT!

week19Goeiemorgen leuke mensen! Het is maandagochtend, 2e Pinksterdag en ik ga jullie vanuit bed bijpraten over mijn afgelopen week. Als ik zo terugkijk in m’n agenda, lijkt het wel of de week een maand heeft geduurd, zoveel dingen heb ik gedaan. Wat een bizar leven leid ik op het moment… Maar ik geniet! En ik hoop dat jullie een beetje mee kunnen genieten :D. Deze week o.a.: een groot interview in Metro dat nogal wat losmaakte, de shoot voor mijn tweede boek, opnames met de NTR en meer!

Maandag: work work work work work
Mijn maandag begon lekker druk. Ik schreef voor mijn blog één advertorial en was verder druk met de voorbereidingen voor de shoot van mijn boek. Ik heb de volledige regie over het tweede kookboek (net als het eerste), dus alle foto’s die gemaakt moesten worden mocht ik bedenken. Ik maakte een heel draaiboek, legde alle setjes kleren klaar en zorgde ervoor dat ik er zelf een beetje appetijtelijk op zou staan (lees: ik lakte m’n nagels, maar dit was sowieso onbegonnen werk).

Ook kreeg ik nog een tof pakket van Bertolli toegestuurd, met echt een geweldige pan waar je pasta in kan koken voor 200 mensen. Ongeveer.

IMG_3140

Ook maakte ik samen met Wilbert nog een koeientong klaar, voor dat project van de NTR. Daarover later meer… ;-). Best grappig om zo tussen neus en lippen door te vertellen dat ik gewoon random een koeientong heb klaar staan maken. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

IMG_3133
kotsen mag. BRRR

Dinsdag: Fotoshoot!
Dinsdag om half 10 stond Tine bij me op de stoep voor de fotoshoot van boek 2! Zij heeft ook het eerste boek gefotografeerd en het is zó fijn met haar samenwerken, dat er geen twijfel over bestond om haar meteen ook voor het tweede boek te vragen. Van half 10 tot half 4 zijn we druk bezig geweest. Ik heb nu één foto gezien en daar ben ik al heel blij mee. Maar ik ben zó benieuwd naar de rest, aaaaah! Deze dag was trouwens echt a w e s o m e. Het is zo relaxt werken met Tine en we hebben echt een miljoen foto’s gemaakt (gewoon echt alle foto’s voor het boek)(en dat zijn er nogal wat) en het was LEUK. Jeej! Ik vind het zó leuk om voor de camera te staan. Echt jammer dat modellenwerk vroeger niet lukte, haha #fail.

IMG_3160

IMG_3149
Kleine preview!

’s Middags werd ik toevallig op straat nog aangesproken door Grazia voor een Streetstyle report, dus daar vind je me binnenkort met foto en al in terug. Én ik werd nog gebeld door het AD om mijn mening te geven over de ‘kommetjestrend’. Wat een (te) gek leven.

IMG_3159

Woensdag: student helpen, veel koken, promo filmen en een concert!
Meteen om half 10 (dit is opeens vroeg in de ochtend voor me, haha) had ik een belafspraak met een student die onderzoek doet naar het bereiken van studenten en mij daarover wilde spreken. Prima! In de tussentijd bewerkte ik wat foto’s van recepten die nog online moesten komen.

IMG_3173
To do list van vandaag!

De rest van de ochtend stond ik in de keuken voor een advertorial over asperges, mjam! En ik ging weer eens livestreamen via Periscope. Tijdens mijn aspergeschilsessie. Sloeg nergens op, maar was wel gezellig, hahaha.

IMG_3179
Voor het eerst in mijn leven asperges schillen. Pokkeklus, maar toegegeven: best leuk.

’s Middags nam ik voor het NTR project een promo op en ’s avonds ging ik sporten met m’n fysio. De trainingen worden steeds zwaarder, maar het is zó leuk om met een soort personal trainer te trainen. Ik had nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen, maar het harde werk pays off en dat is gewoon echt relaxt om mee te maken. Niet meer moe zijn na een lullig sprintje of van te zware boodschappentassen: love it!

IMG_3185
Rood hoofd na het sporten 😀

’s Avonds ging ik naar een concert van Jack Garratt in Paradiso. En damnnnnnnnn. DIT WAS ZO GOED. Die man is echt geniaal. Hij bespeelt vijf instrumenten tegelijkertijd, in z’n eentje op het podium en zingt er ook nog bij. Het was echt een ge-ni-aal concert. Als je de kans hebt om deze man live te zien: GAAN. Hij staat op Lowlands zag ik al… <3

IMG_3200

IMG_3178
Voor het eerst mijn spijkerrokje aan. Best wel blij mee 😀

Donderdag: Rollende Keukens, opnames & groot interview in Metro
Donderdag was een dag waar ik lang naar uit had gekeken: de Rollende Keukens waren weer in Amsterdam, woehoeeee! ’s Ochtends had ik eerst nog een afspraak in Amsterdam Oost met een pr bureau en daarna fietste ik naar het Westerpark. Lekker van de ene kant van de stad naar de andere, maar het was super lekker weer dus yay!

IMG_3225
BOS Ice Tea, gekregen van het pr bureau
IMG_3212
Werken op de rollende keukens

Samen met Wilbert streek ik eerst neer bij Pacific om nog wat werk te verrichten. Toen om een uur of 2 de wifi er mee ophield en we honger kregen, gingen we naar de Rollende Keukens voor lunch. Vét gezellig zo met Willy.

IMG_3235
WILLY!

’s Middags werkten we nog even bij het Westergasterras en ook daarna gingen we weer de Rollende Keukens op. Heer-lijk.

’s Avonds at ik thuis ff snel een pastaatje, want ik zou daarna nog opnames hebben voor dat porject met de NTR waar ik aan meedoe. En dit was echt suuuuuuper leuk. In een kookstudio in de Amsterdamse Pijp meette ik voor het eerst Michiel Veenstra en Akwasi, mijn mede vloggers in dit project. En we hadden een rete gezellige avond. Binnenkort meer daarover! 😀

IMG_3233

Verder verschreen donderdag het interview over mijn dating life op de website van de Metro. Ze hadden me een week eerder benaderd of ik een interview wilde geven over iets wat niet over mijn blog gaat. Ik wist zelf niet zo goed iets te verzinnen, maar de redacteur kwam met het voorstel om het over mijn dating life te doen, omdat ze daar af en toe wel iets over las. Hi-la-risch; een interview over mijn dating leven. Onder het mom #gewoonwateenstudentjesavondsdate zei ik ja en donderdag stond het in de krant. Of nou ja, online.

Ik kreeg nog nooit op een dag zoveel mannelijke vriendschapsverzoeken en privéberichtjes via facebook, twitter en instagram, haha! En ook bij geenstijl belandde het interview en dat leverde weer pareltjes aan reacties op… 😉

IMG_3231
Hier ben ik het dus niet mee eens, maar iedereen zo zijn mening 😉

Vrijdag: een beetje werken en behoorlijk feesten
Vrijdag had ik mezelf ene klein beetje vrij gegeven, ivm de Rollende Keukens. ’s Ochtends deed ik nog het een en ander voor mijn blog, nam ik een tostivideo op en schreef ik een artikel voor een samenwerkende partij, maar ’s middags was het tijd voor het Westerpark.

IMG_3245
Tosti met asperges! Check de video op Youtube!

In veel te weinig kleren streek ik met Claartje neer in het Westerpark op een grasveldje van de Rollende Keukens. We dronken behoorlijk wat wijn en aten de lekkerste dingen. In het zonnetje, HEERLIJK.

IMG_3250
Oh, dit was nog voordat ik naar RK ging. Ik had ijs nodig. MJAM!

Later sloten er nog meer vriendinnen van Claartje en mij aan en uiteindelijk hebben we tot diep in de nacht een fan-tas-tische avond gehad. Hartstikke koud, maar met lekker eten, veel te veel wijn, en heerlijk dansen op de gekste muziek. Wat een avond. Mag ik er nog tweehonderd a la dit de komende tijd?

IMG_3259
Praktische festivaltip: trek een felle kleur aan, dan vindt iedereen je terug als je de weg kwijt bent 😀
IMG_3266
Teringlekker broodje Tikka. Best wel veel gedronken al hier.

Zaterdag: een hele wilde nacht
Zaterdag werd ik ’s ochtends al ietwat brak wakker, dus ik bleef lekker lang in bed. Om 12 uur nam ik een duik in het zwembad om baantjes te trekken, wat echt absoluut totaal slecht ging, haha. Ik had overigens nog steeds spierpijn van woensdag; niet normaal toch?!

’s Middags fietste ik naar de andere kant van Amsterdam omdat ik een studio had gehuurd bij CREA om piano te spelen. Ik werkte nog heel even aan m’n site in het CREA Café (aanrader) en ging daarna twee uur piano spelen en heel vals zingen in een geluidsdichte studio. VET heerlijk. Zo krijg je mij nou ontspannen.

IMG_3294

IMG_3286
Leuke werkplek: CREA Café

’s Avonds deed ik nog even een dutje op de bank en daarna ging ik naar de verjaardag van vriendin Anouk die 30 is geworden én op wereldreis gaat voor een jaar (!).

IMG_3354

IMG_3353

Dat moest gevierd worden en dat lukte vrij aardig. Zacht uitgedrukt. Om kwart over 7 fietste ik naar huis (de volgende ochtend ja) en om half 8 kroop ik in bed. Iets met: je bent jong en je wil wat. 😀

IMG_3295
Hier ergens ging het mis. Of nouja, mis…
IMG_3296
FEESTJE

Zondag: Rollende keukens en bijkomen
Zondagochtend miste ik mijn les bodybalance die om 12 uur begint, omdat ik pas om half 2 wakker werd. Ik kleedde me snel aan, douchte intens lang (niet in die volgorde natuurlijk) en snelde weer naar de Rollende Keukens voor een ontbijt. Een dikke hamburger welteverstaan. Samen met Layla en haar boyfriend + vrienden struinden we knetterbrak over het terrein. Ik had niet eens de moeite genomen om make-up op mijn hoofd te smeren, zo brak was ik. Maar maakt het uit? NOPE.

IMG_3300

Om een uur of 5 was ik weer thuis en plofte ik met m’n avondeten op de bank: een zak chips. Ik kwam er niet meer van af tot een uur of 11 (oké, alleen omde tompoezen (=toetje) uit de koelkast te halen) en ging toen lekker m’n nest in. 1. Ik doe nooit meer een VT-wonenmarathon en 2. het is tijd om naar bed te gaan. Op naar een nieuwe week!

IMG_3352

De komende week wordt ook weer intens. Maar daar hou ik van. Ik haat het om stil te zitten, maar af en toe merk ik wel dat het lastig is om steeds iemand te vinden die met je mee wil iedere avond leuke dingen doen… Anyway; vandaag ga ik voor de laatste keer naar de Rollende Keukens, dinsdag ga ik werken aan mijn boek en lunchen bij een luxe tent in Amsterdam, woensdag heb ik twee afspraken en ’s avonds eetclub én opnames, donderdagavond zit ik in een livestream op de NPO (!!!!), vrijdag is de opening van een heel tof terras in Amsterdam, zaterdag ga ik naar de Vondeldiscooo en zondag ga ik iets heel leuks doen met m’n moeder :D. ZIN IN!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

2 reacties op “Leonie’s week 19: groot interview in Metro, Rollende Keukens, opnames en FOTOSHOOT!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *