Leonie’s week #13: Drie bloggersevents, op persreis, blind daten en mijn laatste werkdag bij Vrouwen.nl

gwesd13_omslagJaaaaaa woehoeee het is weer zo ver! Mijn wekelijkse dagboek is terug! Bij deze! Ik schreef een tijdje geleden al iedere zondag een blogpost over wat ik die week allemaal beleefd had, maar het was de afgelopen tijd zo zo zo druk, dat ik er gewoon echt niet aan toe kwam en met mezelf afsprak; dat pak ik weer op zodra ik fulltime ga bloggen.

Vandaag is dag 2 van mijn fulltime bloggersbestaan en ik weet nu eerlijk gezegd al niet waar ik de tijd vandaan moet halen om alles gedaan te krijgen wat ik wil doen. Daarom ben ik dus ook eigenlijk alweer een dag te laat met mijn wekelijkse dagboek, maar het is een groot avontuur en we zien wel hoe dit loopt :D.

Goed, ik ga je dus iedere maandagochtend (is het idee) bijpraten over mijn afgelopen week. Want als (food)blogger maak je véél dingen mee en ik vind het leuk om jullie daar in mee te kunnen nemen.

Omdat vorige week mijn laatste week was waarin ik nog een Grote Mensen Baan had, wil ik die week als begin nemen van een nieuwe serie aan wekelijkse dagboeken. Let’s go!

Maandag: Pasen bij mijn ouders
Oké, het dagboek begint meteen een soort van saai, want ik was het hele weekend bij mijn ouders om Pasen de ‘vieren’ (of beter gezegd; met liefdesverdriet op de bank te hangen en vertroeteld te worden). Maar! Mijn vader dook weer de keuken in om een heerlijk maaltje klaar te maken (stoofvlees) en mijn zus & vriend kwamen langs en dat was gezellig. Snel op naar dinsdag…

1
Aardappelgratin en stoofvlees bij Papi en Mami

Dinsdag: Foodevent bij Al Ninèn in de Westerstraat
Dinsdag overdag was een gewone werkdag bij Vrouwen.nl. Hoewel het niet heel gewoon was, want ik zou deze week nog maar drie dagen werken voor Vrouwen.nl en dan fulltime blogger zijn, waaah! Afronden, afronden en afronden dus.

‘s Avonds had ik een event bij Al Ninèn, in de Westerstraat in Amsterdam. Dit is een Italiaanse traiteur, waar je eten af kunt halen om thuis op te eten. Met een stuk of 10 andere bloggers mocht ik proeven van de lekkerste Italiaanse kazen, worsten en andere hapjes en kregen we verschillende pasta’s voorgeschoteld om te proeven. Damnnnnn daar zaten me een paar lekkere dingen tussen. Zo at ik o.a. de lekkerste tortoloni ooit. Ik ga hier absoluut nog eens naartoe om een hapje af te halen. Wat een dikke vette aanrader!

2
Lekkere broodjes!
3
Met Smulpaapje.nl verlekkerd naar taarten kijken

Woensdag: Bloggersevent van Verse Oogst in Rotterdam
Woensdag overdag was weer een ‘normale’ werkdag en ‘s avonds vertrok ik met vriendin Claartje (foodness.nl) naar Rotterdam, waar vriendin Marte een bloggersevent had georganiseerd voor Verse Oogst. Dit is een inspiratieplatform voor groente & fruit van Nederlandse telers, met een eigen box: de Verse Oogst Box.

Claartje en ik waren allebei veeeeeeeel te brak (Clara had met een gekneusde rip in een hempje staan feesten op DGTL festival en ik was compleet naar de klote van een week liefdesverdriet en min drie eetlust), maar toch zijn we het event goed doorgekomen en was het echt leuk. We kregen van alles te horen over groentes, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, hoe je ervoor kunt zorgen om meer groentes te eten (weet je dat de ADH in Scandinavische landen wel twee keer zo hoog ligt? En heel veel Nederlanders halen die 2 stuks groente en 2 stuks fruit op een dag al niet eens) en we kregen vooral heel lekker eten, dat werd klaargemaakt door De wereld van smaak. Het event was trouwens in de Markthal in Rotterdam en daar was ik nog nooit geweest dus dat vond ik wel tof. Woehoe!

4
Claartje vertelt hier aan Marte dat ik niet weet welke groente zij in haar handen heeft. Marte is in shock.
5
Gelukkig konden we er om lachen. #stockphoto

Donderdag: Laatste werkdag + borrel bij Adfactor
Donderdag was het dan zo ver; mijn laatste werkdag bij Vrouwen.nl. Ik heb de hele dag een soort van vol verbazing kreten uitgeroepen als ‘OMG IK GA DIT ECHT DOEN’ en kon het eigenlijk zelf nog niet echt geloven.

Ik heb mijn baan als hoofdredacteur opgezegd om fulltime voor mezelf aan de slag te gaan.Ik heb mijn baan als hoofdredacteur opgezegd om fulltime voor mezelf aan de slag te gaan.Ik heb mijn baan als hoofdredacteur opgezegd om fulltime voor mezelf aan de slag te gaan.

Ik moet dit nog vijf keer typen wil ik het me een beetje beseffen. Mennnn, zo raar! Maar ik heb er zoooo veeeeel zin in! 😀

Mijn afscheidsborrel had ik vorige week al gehad in de foodhallen (en was echt heeeel erg geslaagd), dus ik kon stilletjes van kantoor weg, zodat het afscheid niet te moeilijk zou zijn. Dacht ik. Tot opeens het hele bedrijf om mijn bureau stond met afscheidcadeautjes, bloemen en heel veel knuffels. Een Media: ik ga jullie missen!! 🙁

6
Afscheidscadeautje
7
De redactie van Vrouwen.nl

Maar goed; ik moest ook al vroeg van kantoor weg, want ik had nog een borrel in Den Haag (first things first). In Den Haag zit het kantoor van Adfactor, dit is de partij die de banners en advertorials op mijn blog regelt; oftewel: het bedrijf dat ervoor zorgt dat ik geld kan verdienen met bloggen. Ik was nog nooit bij hun op kantoor geweest, dus vond het leuk om even langs te wippen.

Op de borrel waren o.a. ook Pauline (uitpaulineskeuken.nl), Elise (chicklovefood.nl), Brenda (brendakookt.nl), Agnes en Avelon (Ondertussen.nl), Sabine (ohmyfoodness.nl) en nog veel meer leuke mensen, die dus allemaal vertegenwoordigd worden door Adfactor.

Het was erggg gezellig en de catering was top, dus wat mij betreft was dit een geslaagde avond. De treinrit terug naar huis was ook vooral interessant; ik zat samen met de hoofdredacteur van Thepostonline.nl in de trein en hij is best heftig. We voerden discussies over de PVV en aanslagen en waren het totaal met elkaar oneens. Maar dat was ook wel eens interessant ;-).

Eenmaal thuis was het tijd voor een dikke party. IK HEB MIJN LAATSTE WERKDAG OOIT GEHAD, WOEHOEEE!

Vrijdag: Persreisje naar Leeuwarden
En dan denk je; het is vrijdag, een soort van weekend en daar ga ik nu eens even goed van genieten, maar ik stond al om half 8 (ja dat vind ik vroeg) naast bed om me klaar te maken voor een persreisje naar… Leeuwarden! Dit werd georganiseerd door hetzelfde reis-pr-bureau als waarmee ik naar Belgrado ging, twee weken geleden.

8
Op naar Leeuwarden!

Om half 9 zat ik in de trein naar het Hoge Noorden en om 11 uur kwam ik aan in een zonnig Leeuwarden. Hier heb ik echt een heel heel heel leuk weekend gehad (vrijdag en zaterdag), maar daar schrijf ik nog apart een blogje over. Komt snel online!

9
Grachtje in Leeuwarden
10
Hotspot!
11
De groep bloggers
12
What’SUP?

Zaterdag: Terug naar Amsterdam en blind daten!
Aan het einde van de middag was het programma in Leeuwarden afgelopen en nam ik de trein terug naar Amsterdam. Om 7 uur was ik weer thuis en ging ik plannen maken voor de avond. Ik wilde mijn zaterdagavond niet alleen thuis op de bank doorbrengen en appte dus mijn hele WhatsApp-lijst of iemand drankjes wilde drinken in de stad. Lianne was in voor een drankje (is altijd in voor een drankje) en samen met haar vriend en een vriend van haar vriend (haha) doken we een café in de Pijp in, om om 1 uur ‘s nachts knetterdronken de avond te beëindigen. Man, wat was dit leuk. En Venster is echt een vét leuke tent in de Pijp!

Zondag: Bodybalance, tuinsessie en Netflix
Zondag was het dan echt tijd voor weekend. Ik werd ontzettenddddd brak wakker, maar besloot tóch naar Bodybalance te gaan. Nou, van balans was weinig sprake (#wijn), maar ik heb toch gesport, woehoe! 😀

13

Daarna genoot ik de hele dag van een fantastisch zonnetje in mijn voortuintje in Amsterdam. Ongegeneerd in sportbeha zonnebaden. Love it. Laat de zomer maar komen; ik ben er klaar voor!

14
Via Snapchat Lterveld

Vond je dit leuk om te lezen of misschien intens saai? Laat het weten in een reactie hieronder! Dat vind ik gezellig :).

Wil je meer van dit? Ik ben behoorlijk actief op Snapchat (Lterveld), dus daar zie je al deze dingen al realtime iedere dag.

Pssst: Je vindt al mijn wekelijkse dagboeken terug onder het menu-item ‘Persoonlijk’. De dagboeken van voor de nieuwe site zien er qua opmaak ietwat slordig uit, maar vanaf nu wordt het allemaal weer mooi, goed? 😀

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

27 reacties op “Leonie’s week #13: Drie bloggersevents, op persreis, blind daten en mijn laatste werkdag bij Vrouwen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *