Lekker vet: frites

Dag mensen! Ik kan deze blogpost net zo goed typen tijdens de wedstrijd Nederland Tsjechië, want wat een gepruts. Ik heb al een bestelling bij Zalando gedaan, de afwas gedaan en zit nu dus te bloggen. Stomme wedtrijd. Maar dat ter zijde.

Ik at vanavond een totaal inspiratieloos maaltje. Op de Vrouwen.nl-redactie begon Renee vandaag over patat. Bijna wilden we met lunchtijd naar de markt gaan om frites te halen. Van die lekkere dikke, met pindasaus. Maar we deden het niet. Alleen hield ik hierdoor natuurlijk de hele dag intens veel zin in frites en was er maar één uitweg ’s avonds: frites. Je snapt ’t.

Dus, na werk stapte ik op de fiets richting snackbar Evert, op de Jan Evertsenstraat, en bestelde een patat pinda en een bamischijf. Ik hield me in; normaal neem ik minstens drie snacks wegens keuzestress, maar vandaag hield ik het netjes. Hoewel… Toen het eten op was en ik propvol zat, stond ik een uur later alweer ovenbitterballen klaar te maken in de, juist ja, oven.

Wat een avond. Dinsdag lijkt wel een beetje een binge-avond te worden. Goede ontwikkeling? Niet echt. Volgende week ga ik er op letten. Goed?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Eén reactie op “Lekker vet: frites

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *