Thuisbezorgd: Scaloppa a la gorgonzola van Pizzeria Michelangelo

Dag leukerds! Deze week is eet-wise echt schandalig. Waar ik dinsdag al patat en bamischijf haalde bij Snackbar Evert, daar bestelde ik gisteravond eten via Thuisbezorgd. Hallo: ga eens zelf koken. Maar nee, ik was lui en steeds laat thuis (dit is helemaal niet waar) en dus was thuisbezorgd een uitkomst.


Ik wist overigens gewoon echt niet wat ik gisteravond wilde eten. Risotto was waar ik zin in had, maar ik was pas om 7 uur thuis en moest nog boodschappen doen. En wat doe je als je niet weet wat je wilt eten? Dan vraag je dan gewoon aan je 70K volgers, haha. En jullie kwamen met vele suggesties! Waaronder een paar keet Scaloppa en tja; toen moest ik eten bestellen. YOU made me do it.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Wat zullen we eten vanavond? Ik moet nog boodschappen doen…
Posted by Gewoon wat een Studentje ‘s avonds eet on donderdag 15 oktober 2015

Bijna altijd als ik eten bestel bij Thuisbezorgd dat verval ik in dezelfde restaurants. Niet erg, wel saai. Maar ja, als je eenmaal iets goeds hebt ontdekt… Zo bestel ik mijn scaloppa a la gorgonzola (voor hen die niet weten wat dit is: kalfsvlees met gorgonzolasaus) altijd bij Pizzeria Michelangelo. De pizza’s van deze Italiaan komen altijd koud aan, de frites zijn klef en niet lekker, maar ik blijf er eten bestellen omdat het tóch op de een of andere manier smakelijk is.

En de scaloppa was vandaag góed, mannnnn! Ik had echt een heel goed stukje vlees (dat is wel eens anders geweest) en de saus was ook heerlijk. Ik heb zitten smíkkelen.

Vanavond kook ik weer zelf, deal?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER THUISBEZORGD:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *