Knettervet katervoer: kledderige croissantjes met bechamel, kaas, ei en spinazie

HALLO GOED VOLK! Na een soort van zomerstop ben ik er weer met nieuwe video’s in de serie KNETTERVET KATERVOER. Vet heerlijk! In deze YouTube-serie maak ik iedere week een knettervet recept klaar, in de categorie ‘maaltijden waar je zin in hebt als je een vette kater hebt’. Hoe student proof is dat? 😀

Vandaag is aflevering 6 online gekomen; in deze video maak ik een croissantje met bechamelsaus, ei, kaas en spinazie. VET heerlijk!

Check de nieuwste aflevering van Knettervet Katervoer hier of hieronder:

Ook benieuwd naar de eerste 5 afleveringen van Knettervet Katervoer? Waarin we o.a. hartaanval hamburgers, de ultieme tosti en next level nacho’s klaarmaken? Check hier alle afleveringen van Knettervet Katervoer.

Zo, nu heb ik dat woord echt veel te vaak getypt. Ik ben heel benieuwd wat je vindt van de nieuwe video en hoor dat dan ook heel graag van je :).

Als je de video leuk vond, zou ik het echt heel tof vinden als je hem doorstuurt naar anderen of even op social media deelt. Tja; ik ben als beginnend online-tv-kokkin toch altijd op zoek naar een groter publiek en daar kan jij bij helpen 😀 Woehoe!

Thanks voor het kijken en tot volgende week bij aflevering 7, waarin ik aan de slag ga met pasta carbonara…. <3

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *