Kip kerrie met spinazie, rode peper en bosui

Goedemiddag! Ergens in de afgelopen drie weken heb ik heel lekker gegeten. Soms heb ik van die intense cravings naar kip kerrie, echt comfortfood. En ergens in de afgelopen drie weken was het zo ver. Ik maakte kip kerrie met kippendijen, omdat dat sowieso het beste idee op aarde is ennnn deed er wat spinazie doorheen en dat vond ik ook wel een hit. Benieuwd naar het hele recept? Lees verder!

Nodig voor één persoon: 150gr kippendijen (vetter en dus lekkerder dan kipfilet) – 1/2 rode peper – 2 handjes spinazie – 1/2 pot kip kerrie chicken tonight – 1 kopje witte rijst – 1 bosui – gebakken uitjes  – kroepoek

Snijd de kippendijen in stukjes en bak in de pan bijna gaar, in een minuut of 8. Voeg dan ook de rode peper er aan toe en bak heel even mee. Giet de saus erbij en laat de spinazie slinken in de saus. Kook in de tussentijd in 8 minuten de rijst gaar. Serveer de kipkerrie over de rijst en top af met een fijngesneden bosuitje, wat gebakken uitjes en natuurlijk kroepoek on the side. Eetze!

Vet lekker. Echt comfortfood is dit; een flinke maaltijd met lekker veel saus en smaken en honderd toppings en kroepoek <3. Enjoyyyy!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

5 reacties op “Kip kerrie met spinazie, rode peper en bosui

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *