Wraps met zalm, pesto, paprika, crème fraîche, rucola en avocado

Goedemorgen maandag! Het is 2 januari en dat betekent dat we weer lekker aan de slag gaan, woehoe! Ik heb drie weken vakantie gehad en het was heer-lijk en nu is het de hoogste tijd om je weer eens even van wat lekkere receptjes te voorzien. Te beginnen met het recept voor deze wraps met o.a. zalm en pesto. Klaar voor?

Nodig voor één persoon: 1 zalmfilet – 2 wraps – een beetje pesto – 2 eetlepels crème fraîche – 2 handjes rucola – 1/2 avocado – 1/2 rode paprika – 1/2 gele paprika

Snijd de paprika’s in stukjes en bak in een pan in 10 minuten een beetje aan. Bak ook de zalmfilet gaar, in een minuut of 6-8. Dit kan in dezelfde pan, als je voor beide dingen gewoon een helft neemt.

Maak de wraps warm in een andere pan, zonder olie of iets dergelijks. Wraps bakken in de pan is echt veel lekkerder dan ze warm maken in de magnetron, gratis tip van Leo!

Ok, smeer de wraps in met crème fraîche, verdeel er wat rucola over, wat avocado, de zalm in stukken en de paprikastukjes, top af met wat pesto en peper en zout. Dichtvouwen en opeten, wiehoe!

Een flink machtig maaltje is dit en behoorlijk smakelijk. Ik hoop dat jullie het lekker vinden! Eet smakelijk :).

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

7 reacties op “Wraps met zalm, pesto, paprika, crème fraîche, rucola en avocado

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *