Kibbeling met knoflooksaus

Dag schatjes! Vandaag is het woensdag en ik had een leuke, maar haastige dag. En toen was het opeens avond en moest ik avondeten klaarmaken en ik had echt geen zin om te koken. En ook echt even niet alle rijkdom van de wereld. En ook niet echt zin in eten. En dus besloot ik kibbeling te eten als avondeten. uit de diepvries. Van Iglo. Lekker makkelijk. Lekker voedzaam.


En dat was knetterlekker. Iglo heeft sinds kort van die oven kibbeling en die is echt helemaal prima. Ik ben wel nu misselijk en denk dat ik morgen intens verga van de buikpijn, maar ik heb in ieder geval avondgegeten. En dat was even het belangrijkste.

Morgenavond ga ik uit eten in Den Haag en vrijdag t/m zondag leef ik op diepvriespizza’s en thuisbezorgdsushi tijdens een vriendinnenweekend in de Biesbosch (hebben ze daar uberhaupt thuisbezorgdsushi?!). Dus even geen nieuwe recepten. Maar ik heb geteld en er staan inmiddels 1428 blogposts online, dus ik vind dat op zich wel inspiratie genoeg om dit weekend door te komen. Toch? Mooi!

BYE!

Oveirgens is het zieligste van dit alles ook nog eens dat ik een hartje probeerde te maken met de knoflooksaus, maar zoals je ziet: niet gelukt.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

SINTERKLAAS-TIP!
Vorig jaar stroomde op 5 december mijn Instagram-timeline vol met mensen die mijn kookboek cadeau kregen van de Sint. Dat wil ik dit jaar weer. Zullen we er samen voor zorgen? Geef het Gewoon wat een studentje ’s avonds eet Kookboek cadeau aan iemand óf vraag ‘m zelf en post een foto op social media! Koop ‘m via Bol.com, bij Bruna, de Bijenkorf of een andere boekenwinkel in Nederland of België!

MEER RECEPTEN MET KIBBELING:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *