Wraps met restjes pastasaus, sla en kaas

Hoi allen! Ik heb nog precies zo weinig geld op mijn rekening staan dat m’n Netflix-abonnement niet kon worden afgeschreven. TOP! Tijd voor salaris. Gelukkig had ik nog eten in huis van afgelopen zondag. Toen kookte ik voor mijn ouders en daar bleef net een mooie eenpersoonsportie over. Nu ben ik niet echt een groot fan van opwarmprakjes, maar het is zo nu en dan wel handig. Dus: opwarmprakje it is!

De Italiaanse gehaktballetjes die ik zondag had gemaakt, maakte ik nu weer even warm in een pannetje met wat extra water. Daarna deed ik de saus met gehaktballetjes op een wrap met knoflook (check dit recept) en met wat geraspte kaas erover zette ik ‘m 10 minuutjes op 180C in de oven. Lekkere pluk sla erbij en klaar!

Het was lekker, maar niet gruwelijk fantastisch. Deze gehaktballetjes zijn net uit de oven gewoon veel lekkerder en zijn ook niet per se het beste ooit in combinatie met wraps. Maar! Ik heb prima gegeten, ik zit vol, het heeft me geen ruk gekost en dat is fijn.

Bye!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

SINTERKLAAS-TIP!
Vorig jaar stroomde op 5 december mijn Instagram-timeline vol met mensen die mijn kookboek cadeau kregen van de Sint. Dat wil ik dit jaar weer. Zullen we er samen voor zorgen? Geef het Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet Kookboek cadeau aan iemand óf vraag ‘m zelf en post een foto op social media! Koop ‘m via Bol.com, bij Bruna, de Bijenkorf of een andere boekenwinkel in Nederland of België!

MEER RECEPTEN MET GEHAKT:

Eén reactie op “Wraps met restjes pastasaus, sla en kaas

  • Aah als nou iedereen je boek koopt dan kun je volgende maand iig nog Netflix kijken hihi. Creatief receptjeczo en gratis eten smaakt altid goed. Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *