Lunch: Brood met ricotta, sojabonen en chilivlakes


Hoi allemaal! Omdat ik deze week bijna niet thuis avondeet, wil ik eens een lekker lunchrecept met jullie delen. Een tijdje geleden was ik in een hotel en daar werd als lunch een broodje met ricotta, sojabonen en chilivlokken geserveerd. In eerste instantie leek dat me een bizarre combinatie, maar het bleek echt gruwelijk lekker. Dat kan ik ook, dacht ik. En dus ging ik deze week aan de slag.

Nodig voor één persoon: 1 bruin triangelbroodje – 2 eetlepels sojabonen (verkrijgbaar bij AH, gepeld en al!) – chilivlokken ( vind je bij de kruiden) – een beetje zout – 4 eetlepels ricotta

Smeer de broodjes in met ricotta en verdeel de sojabonen erover. Top af met chilivlokken en wat zout. KLAAR!

Niet echt een recept omdat het zo intens makkelijk is, maar het is wel écht een aanrader. Zooo lekker. Ik werd op de redactie maar raar aangekeken, maar heb echt vet genoten van m’n lunch. Man, wat heerlijk.

Ga jij het uitproberen?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

SINTERKLAAS-TIP!
Vorig jaar stroomde op 5 december mijn Instagram-timeline vol met mensen die mijn kookboek cadeau kregen van de Sint. Dat wil ik dit jaar weer. Zullen we er samen voor zorgen? Geef het Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet Kookboek cadeau aan iemand óf vraag ‘m zelf en post een foto op social media! Koop ‘m via Bol.com, bij Bruna, de Bijenkorf of een andere boekenwinkel in Nederland of België!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *