KERST: Mini No Bake Oreo Cheesecake

Hey you! We gaan vandaag helemaal los met Oreo’s! In deze blogpost vind je mijn recept voor Mini No Bake Oreo Cheesecakejes, die je heel tof kunt maken met Kerst én die echt makkelijk te maken zijn. Let’s Oreo!

Snapseed
KIJK EVEN HOE GOED DIT GELUKT IS!!!

RECEPT MINI NO BAKE OREO CHEESECAKE (super simpel)

Nodig voor 5 personen: 1,5 pak Oreo original- 200ml slagroom – 200gr roomkaas – 1 eetlepel suiker – 50gr boter – 1 potje zilveren versiering – een paar bolletjes gouden versiering

Smelt de boter in een pannetje. Hak 1 pak Oreo’s helemaal fijn en meng met de boter. Verdeel het boter-koekjes mengsel over de bodem van 5 glaasjes en druk aan. Zet deze even in de koelkast, terwijl je verder gaat met de rest van het recept.

Schenk 200ml slagroom in een kom, voeg er een eetlepel suiker aan toe en mix dit met een mixer op gemiddelde stand, totdat de slagroom dik is (en je sporen in de slagroom ziet). Roer de roomkaas los in een aparte kom en roer dan de slagroom daar doorheen. Verdeel de room ook over de glaasjes en druk op ‘t laatst in ieder glaasje roomkaas een Oreo-koekje.

Laat de Mini No Bake Oreo Cheesecakejes nu minimaal een uur opstijven in de koelkast.

Strooi bij het opdienen de zilveren en gouden bolletjes over de kleine taartjes en knoop een strikje om het glas, voor een extra feestelijk effect. Enjoy!

Snapseed 2

 

Zoek je een tof cadeau voor de Feestdagen?
Zet mijn tosti-boek TOFFE TOSTI’S op je verlanglijstje of verras iemand anders er mee! Hij kost €15,95 (bestel hier!) en als je ‘m vandaag voor 23:00 bestelt, heb je ‘m morgen in huis.

Zullen we contact houden?
Volg me ook via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK!

Advertisement

5 reacties op “KERST: Mini No Bake Oreo Cheesecake

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *