IK HEB DE BURGERCONTEST GEWONNEN!

Hallo leuke mensen! 😀 Ik heb vandaag heel leuk nieuws, voor mezelf dan:D Weten jullie nog de Hellmann’s Foodbloggers Burgercontest waar ik aan mee doe? Elf foodbloggers gaan de strijd met elkaar aan om de lekkerste burger te maken en de burger met de meeste stemmen wint. En guess what? De uitslag is bekend en MIJN BURGER HEEFT GEWONNEN!! Wieeeeeeeh!

De top drie ziet er als volgt uit:
1) Broodje hamburger van Gewoonwateenstudentjesavondseet(WIEHOE)
2) Walnoten linzenburger van YellowLemonTreeblog.com
3) Real American Burger van UitPaulinesKeuken.nl

Naast dat ik het supervet vind dat míjn burger het heeft gewonnen van een aantal super goede foodbloggers, en naast het feit dat ik het supervet vind dat jullie en masse hebben gestemd, win ik ook nog eens echt een gruwelijke prijs; een Big Green Egg! En nee, dat is geen ei ;-). Ik wist ook niet wat het was, tot een halfjaar geleden, toen ik in een restaurant eens de lekkerste kip ooit at, bereid in een Big Green Egg. Dit is een soort barbecue die werkt op houtskool en die daardoor een hele hele hele lekkere smaak geeft aan je maaltijd. Oh, ik kan niet wachten om ‘m uit te proberen!

Dus, in dit blogje wil ik jullie vet bedanken voor het stemmen: BEDANKT! 😀

Wie heeft er gestemd en ga je de burger ook eens klaarmaken? 😀 Het recept vind je hierzo.


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

17 reacties op “IK HEB DE BURGERCONTEST GEWONNEN!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *