Vega: Ovenschotel van aardappel, champignons, courgette, ei, kaas en kappertjes

Hola! Vandaag had ik zin in kappertjes en champignons en ik had nog niet echt een idee wat ik er van wilde maken. Ik had zin in pasta, maar vond op Ah.nl een recept voor ovenschotel! Hoewel daar geen champignons in zaten, maar die voegde ik zelf toe hahaha.

Nodig voor één persoon: 200 gr voorgekookte aardappeltjes – 1 eetlepel kappertjes – 8cm courgette – 70gr kastanjechampignons – 2 eieren – wat geraspte oude kaas – 1 eetlepel crème fraîche

Volgens mij heb ik nog nooit een maaltijd in deze substantie gemaakt. Maar voor alles een eerste keer! Snij de courgette in kleine stukjes. Meng in een kom de eieren met de crème fraîche tot een gelijkmatige vloeistof. Doe de courgettes, aardappelen en champignons erbij en roer door. Voeg ook de kaas en kappertjes toe en roer. Doe dit in een ingevette ovenschaal en zet 25 minuten op 200C in de oven.

En toen was het best lekker. Helaas was het wel nog een beetje nattig en dus niet de substantie die ik had gehoopt, maar het was prima! De smaken waren lekker, ‘t was niet flauw, niet te machtig, gewoon prima. Maar ik geloof niet dat ik dit nog ontzettend vaak ga eten. Haha!

Verder heb ik nu een giga druk avondje voor de boeg, maar ik heb er zin in. Er valt nog zo veel te doen voor de boekpresentatie en ik ga zo maar eens lekker aan de slag :D. Overigens was het echt héél leuk thuiskomen vandaag (dit heeft niks met het kookboek te maken), want er stond een HUGE pakket van Jamie Magazine op de deurmat. Op instagram deelde ik wat er allemaal in zit. Zo tof! Wat kun je als foodblogger toch een mooi leven hebben :D. Maar het zette me ook aan het denken; ik wil veel vaker winacties gaan organiseren, want winnen is awesome! 😀 Dus, dat wordt een van mijn vijfhonderd volgende blogprojecten, goed? 😀

Oh, en nog een PS: IK BEN GENOMINEERD ALS VIVA400 VROUW! Stemmen kan HIER😀 En dat ga ik natuurlijk nooit winnen, met een Teske en Diana als ‘tegenstander’, maar niet geschoten is altijd mis 😉

Ah nu echt de laatste PS: Heb je gezien dat ik gisteravond m’n blog weer eens even wat strakker heb getrokken? Nieuwe social media icoontjes, een nieuwe introfoto (door Tine!) en alles iets netter gezet in de rechter kolom :D. Valt vast niemand op, haha maar is voor mij weer eventjes wat fatsoenlijker :P. Oké, nu ga ik echt aan het werk. Doei!LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAMFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

2 reacties op “Vega: Ovenschotel van aardappel, champignons, courgette, ei, kaas en kappertjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *