Kookboekupdate: Nu te bestellen, uitnodigingen voor de boekpresentatie & SPANNING!

Hoi allemaal! Het is zondagavond en dat betekent: tijd voor een kookboekupdate! Aan de ene kant was het vrij rustig deze week en aan de andere kant gebeurden er toch weer hele toffe dingen. Lees je mee?

HET BOEK IS NU VOOR TE RESERVEREN
Ik schreef er al een blogje over, maar je kunt mijn boek nu a bestellen! Hoewel het boek zelf dus nog bij de drukker ligt, kun je al wel je bestelling afronden en dan heb je ‘m rond 21 oktober in huis, woehoeee! En het is voor mij fijn om ‘m te bestellen via deze link, omdat ik er dan ietsje meer aan overhoud dan wanneer je ‘m via een andere site of winkel bestelt. Dus, doen 😀

KOOKBOEKTRAILER
In een vorige update vertelde ik al dat ik een trailer aan het opnemen was voor het boek. Een beetje ongebruikelijk, maar wel een leuke extra manier om het boek te promoten. Nu kreeg ik afgelopen dinsdag een preview en ik ben er tevreden mee! Kijk hier een ienimienie stukje.

EEN NIEUWE PROFIELFOTO
Haha, dit klinkt heel knullig maar ik veranderde dinsdag de profielfoto op mijn facebookpagina naar de cover van het boek. En dat voelde zó raar! Hahaha! Al drie jaar heb ik daar dezelfde foto en het is opeens heel onwennig (en kleurig) om een nieuwe foto te hebben. Maar goed, even wennen, maar wel leuk.

UITNODIGINGEN BOEKPRESENTATIE
Verder was ik deze week druk met het uitnodigen voor de boeklancering. Vandaag heb ik met een hoop bloggers contact gezocht en ik kreeg al een paar hele leuke reacties terug die ik totaal niet had verwacht :D. Super leuk dus!

Wil jij ook bij de boeklancering zijn? Dat kan! Er is plek voor ongeveer 150 man en het facebookevent staat nu op een stuk of 50 bezoekers, dus je kunt je gewoon nog aanmelden. Super leuk, dan zie ik je daar :D. Iedereen is welkom!

Nou, en dat was wel een beetje de update voor deze week. Ik merk aan mezelf dat ik het toch wel steeds spannender en stressvoller ga ervaren, die presentatie, haha. Ik worstel nog een beetje met wat ‘t gaat worden… Ergens stelt het natuurlijk niet zo veel voor; een borreltje, even speechen en dan nog meer borrelen en het boek signeren als men dat wil. Maar ik wil zo graag dat ‘t echt een toffe gezellige boel wordt. Maar ik denk dat dat altijd spannend is met zelf feestjes geven, toch?


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAMFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *