Hipstertournee: koffie drinken en werken bij Het Wilde Westen

Goedemiddag! Live vanaf een ouderwetse leren bank in de ‘woonkamer’ van het Wilde Westen breng ik verslag uit voor de #hipstertournee. Het is namelijk weer zo ver! Ik zou vanmiddag koffie drinken met een vriendin, maar die zei af vanwege de regen (…en dan ben je af) en toen had ik opeens een vrije middag. Tijd om weer even buiten de deur te werken, want ik had de witte muren van m’n eigen woonkamer deze week op zich al genoeg gezien.

Ik streek neer bij het Wilde Westen, op nog geen 200 meter van mijn huis. En ging lekker aan het werk.

Het Wilde Westen is een café dat de hele dag open is; ‘s ochtends kun je er terecht voor een lekker ontbijt, ‘s middags voor koffie en lunch en ‘s avonds schijnen ze hier gruwelijke pizza’s te serveren. Maar die heb ik nog niet gehad… De lunch wel. Die is goed!

De koffie was in helaas vrij slap, maar ik ben dan ook zo’n pussy die decafé cappuccino drinkt. Daar kun je niet echt veel van verwachten.

wild

De werkplek was wél heel leuk. Ik zat heerlijk op een cognac-kleurige leren bank met een hip tafeltje, slappe koffie, tussen een cactus en rotanstoeltjes in. De rest van het interieur is ook hip; ze hebben er echt veel plek en je zit aan hippe houten tafeltjes tussen de planten. Leuk!

Het publiek dat hier komt zijn voornamelijk studenten (vanwege de studentenflat die erboven zit) en andere zzp’ers. Tenminste; van de 7 tafeltjes met mensen om mij heen zitten er 6 druk te tikken op het toetsenbord van hun macbook. Iedereen met z’n oortjes in (ik ook), terwijl er best wel een leuke playlist op staat.

wildewesten

Leuke bijkomstigheid; je kunt bij Het Wilde Westen ook nog je was doen. Mocht je per ongeluk slappe koffie over je broek knoeien. Of acuut een zweetuitbraak krijgen als je een van de mooiste mannen van Nedeland -die hier regelmatig zit- tegen het lijf loopt. Ofzo.

Laatste puntje dat we moeten behandelen voor de #hipstertournee: de wifi. Dit is GOED. Ik heb net gewoon in no time een YouTube-video geüpload. Sneller dan bij mij thuis. Wat reláxt!

Ik vind Het Wilde Westen een vette aanrader om lekker te werken. het klimaat is er compleet naar en je kunt lekker rustig aan de slag met je empire. Of studie. Wat jij wil. LEUK!

Je vindt Het Wilde Westen in Bos en Lommer, in een uithoek van Amsterdam West. Hierzo!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM | YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *