Hapje: Roomkaas in parmaham

Joehoe! Goedendag allen πŸ™‚ Het is woensdagochtend, 8 uur ‘s ochtends en ik zit te wachten op de monteur voor de CV. Normaal lig ik nu nog lang en breed te pitten, maar vanochtend moest ik om 8 uur helemaal klaar zijn. Dus ik heb al m’n huis opgeruimd, de was gedaan, ontbeten Γ©n een blog geschreven. En nu heb ik nog een beetje tijd over en ben ik dus maar in de concepten van m’n blog gedoken. Waar dit super simpele recept nog in stond, voor een lekker hapje; parmaham met roomkaas.


Nodig: 1 pakje Parmaham – 1 pakje monchou

Echt een recept is dit niet trouwens, het is echt te makkelijk en iedereen kan bedenken hoe je dit nu gaat maken, maar goed. Snij de monchou in kleine reepjes en rol ze in een plakje parmaham. KLAAR! Well, dat was echt rocketscience, hm? πŸ˜‰

Het is echt een heel lekker hapje. Gewoon voor bij de borrel, of als je tapas maakt ofzo! Oh, en wat ik ook nog wil zeggen: do you like mijn bordje? Die is van handpickedflowers.nl. I love hun assortiment!

Maak jij wel eens zelf een (borrel)hapje of trek je gewoon een zak chips open?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


12 reacties op “Hapje: Roomkaas in parmaham

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *