Joehoe! Goedendag allen 🙂 Het is woensdagochtend, 8 uur ‘s ochtends en ik zit te wachten op de monteur voor de CV. Normaal lig ik nu nog lang en breed te pitten, maar vanochtend moest ik om 8 uur helemaal klaar zijn. Dus ik heb al m’n huis opgeruimd, de was gedaan, ontbeten én een blog geschreven. En nu heb ik nog een beetje tijd over en ben ik dus maar in de concepten van m’n blog gedoken. Waar dit super simpele recept nog in stond, voor een lekker hapje; parmaham met roomkaas.
Nodig: 1 pakje Parmaham – 1 pakje monchou
Echt een recept is dit niet trouwens, het is echt te makkelijk en iedereen kan bedenken hoe je dit nu gaat maken, maar goed. Snij de monchou in kleine reepjes en rol ze in een plakje parmaham. KLAAR! Well, dat was echt rocketscience, hm? 😉
Het is echt een heel lekker hapje. Gewoon voor bij de borrel, of als je tapas maakt ofzo! Oh, en wat ik ook nog wil zeggen: do you like mijn bordje? Die is van handpickedflowers.nl. I love hun assortiment!
Maak jij wel eens zelf een (borrel)hapje of trek je gewoon een zak chips open?
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:
Ellebelle zegt:
Ik ken het met de MonChou doorgeprakt met een fijn gesnipperd uitje 🙂 Geeft het nog een beetje meer pit!
leonie zegt:
Lekker! Hoewel ik niet de grootste fan ben van rauwe ui..
Jiske Tiersma zegt:
Ook lekker: dadels gevuld met monchou!!
leonie zegt:
Ah dat heb ik nog niet eerder gehad. Thanks!
Nina zegt:
Oh lekker! Ik maak het wel eens met mozzarella en basilicum erin.
leonie zegt:
Jaaaa ook heerlijk!
Charile zegt:
Oe lekker 😀
leonie zegt:
🙂
Anoniem zegt:
Ook erg lekker met rookvlees in plaats van parmaham 🙂
leonie zegt:
klopt!
Stephanie zegt:
Zo makkelijk maar oh zo lekker! Ik hou hier echt van.
leonie zegt:
precies dat 😀