Aardappelpuree en rode kool met appel en crispino’s

Dag leuke mensen! Wisten jullie dat ik gewoon over een week al jarig ben geweest? Mijn hemel wat vliegt de tijd toch! En ik heb er gewoon niet eens per se heel veel zin in. Tot nu toe was ik nog ieder jaar een baby die zenuwachtig is voor ‘dr eigen verjaardag (haha i know, dat is erg), maar dit jaar heb ik dat nog helemaal niet en ben ik ook echt nog ZO niet met m’n verjaardag bezig! Maandag word ik 24 en ik heb gewoon 0,0 cadeauinspiratie (luxeprobleem) en vooral géén idee wat ik qua eten wil doen. Ik vind het super leuk om eens voor veel mensen te koken en op zondag komt er allemaal visite waar ik prima voor kan koken. Maar jemig, wat maak ik dan en wanneer doe ik in godsnaam de boodschappen?! En maandagavond, als ik echt jarig ben, komen er een stuk of 6 vriendinnen eten. Ga ik dan twee keer uitgebreid koken? Aaaaah! Serieus, ik heb nog nooit zo’n moeilijke verjaardag gehad. Ik denk dat ik zondag gewoon pizza bestel. En maandag pasta pesto maak. Ofzo..

Nou goed. Dat was mijn verjaardagsmoeilijkheid. Over op de orde van de dag, of naja, van mijn blog; mijn avondeten. Ik at gisteravond aardappelpuree met rode kool, appel en crispino’s. En ik heb gewoon vier crispino’s zelf opgegeten, zo schandalig. Maar ze zijn zo lekker hahaha.

Nodig voor één persoon (normale portie): 1 crispino (iglo, vriesvak) – 1 zakje aardappelpuree (haha) – 1 klein potje rode kool – 1/2 appel

De crispino’s maak ik altijd in de oven klaar. Ze worden dan niet echt mooi en knapperig, maar wel lekker en ik kan ze gewoon niet in de pan klaarmaken; één grote verbrande toestand. Dus huppakee in de oven ermee! Ze moeten 15 minuutjes om gaar te worden en ik doe daarna altijd nog twee minuutjes op ubergrillstand (ik weet echt niet hoe die stand normaal heet, maar m’n eten wordt dan altijd mooi bruin, maar super taai als je het te lang op deze stand doet). Anywayzzzz… De puree maak je door kokend water met het zakje aanmaakpuree te mengen (of aardappels koken, stampen en wat melk erdoor). De rode kool warm je op in een pannetje en de appel snij je in kleine stukjes. Klaar!

Het was echt een super saaie maaltijd die ik zeker niet vaker ga eten. Suuuuuper saai. Dus ik ben nog op zoek naar een leuk recept met crispino’s. Niet dat ik nog over heb, maar voor een volgende keer. Misschien een crispino op stokbrood met sla, komkommer & ravigottosaus? Lijkt me ook een beetje vreemd.. Nou, ik denk nog even door!

Eet jij wel eens een crispino?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


10 reacties op “Aardappelpuree en rode kool met appel en crispino’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *