Halfwarme salade van rauwe spinazie, pasta, worst, avocado en tomaat, croutons en dressing

Goedenavond! Vandaag ben ik de hele dag vrij geweest; lekker druk wel met allerlei dingetjes, maar ’t was een heerlijk dagje. Ik wist ook vrijwel meteen vanochtend wat ik wilde eten vanavond, namelijk iets met avodaco. Toen vond ik op ah.nl dit recept en daarop ge├»nspireerd heb ik gemaakt: Halfwarme salade met rauwe spinazie, ravioli, Italiaanse spianata romana (worst), tomaten, avocado, zelfgemaakte croutons en dressing.

Op een bord leg je verse spinazie (een goeie laag). Daarop doe je de ravioli die je eerst 6 minuten hebt gekookt. Daarop doe je stukjes van de worst, die je bij de AH vindt tussen het broodbeleg. Daarop doe je een mengsel van tasty-tom tomaten in partjes geweekt in balsamico met stukjes avocado. Dan top je af met zelfgemaakte croutons (oud brood in stukjes snijden, door basilicum-olijfolie halen, bestrooien met zout en opbakken in de pan tot ze knapperig zijn). Als laatste doe je er een beetje yofresh over al dressing.

Het is een enorme salade en ik vond het verrukkelijk! Die ravioli kan je ook vervangen door gewone pasta, dat is wellicht lekkerder, maar verder was het perfect. Dat was ’t voor vandaag… Morgen ga ik uit eten en naar het toneelstuk Nora en dus geen blogje:) ByeBye!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Halfwarme salade van rauwe spinazie, pasta, worst, avocado en tomaat, croutons en dressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *