Gratis shopper cadeau bij een pak Optimel Puur!

Hoi allemaal! Weet je wat voor mij nou puur genieten is? In de zon, in de achtertuin een verrukkelijke brunch verorberen met een vriendin. Niks geen poespas, gewoon súper chill. En laat ik dat nou precies afgelopen zondag hebben gedaan. Ik whatsappte wat vriendinnen, eentje was wel in voor een achtertuindate en daar zaten we hoor; puur genieten van allemaal lekkere hapjes en drankjes in mijn achtertuin in Amsterdam West. Het was heerlijk! Eigenlijk waren we van plan om naar het park te gaan met alle lekkere hapjes en drankjes, maar het weer was ’s ochtends nog niet goed genoeg om al in het park te chillen. Gelukkig heb ik een achtertuin en man, wat hebben we daar lekker gezeten.

Ik maakte een brunch bestaande uit: macarons (niet zelfgemaakt natuurlijk), chocolade, verse mango en verschillende kleine tosti’s. Erbij dronken we koffie en Optimel Puur in de smaak perzik. Een lekkere yoghurtdrink die niet súper zoet is (daar hou ik niet van) en gewoon een subtiele perziksmaak heeft.

Wist je dat je als je nu een pak Optimel Puur koopt, dat je dan gratis een shopper cadeau krijgt? Er zijn 6 verschillende shoppers en ze hebben allemaal een leuke print. Ik kreeg ze alle 6 toegestuurd en kan daar mooi wat vriendinnen blij mee maken. Mijn collega Saskia zat al te asen op de variant met een dier op de tas geprint, dus haar kan ik daar mooi blij mee maken. Vet leuk om dingetjes weg te geven! Maar deze met knaloranje opdruk ‘YES naturally’ hou ik zelf; tof voor Koningsdag en I love canvastasjes :D. Het is ook echt een stevige shopper, dus super handig voor boodschappen.

Wil jij ook zo’n gratis shopper? Koop dan een pak Optimel Puur! Op de verpakking lees je hoe je vervolgens de shopper krijgt. En je kunt er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken :).

Zo’n brunch in de achtertuin dat moet ik eigenlijk veel vaker doen. Weet je hoe lekker?! En super leuk ook om klaar te maken; minitosti’s met allemaal verschillende smaken. Ik had nu tosti’s met parmaham en brie en een paar met kaas, pesto en kipfilet. Vrij fantastisch, al zeg ik het zelf haha!

Vertel eens wat voor jou puur genieten is? Een brunch in de achtertuin, een dagje park? Ik ben benieuwd! En vooral naar wat daar dan bij komt kijken; tosti’s? Wijn? Of juist een gezonde drank en fruit? Laat het achter in de comments of op twitter @lterveld #puurgenieten.

Deze blogpost is gesponsord, maar daardoor niet minder eerlijk en oprecht!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

Eén reactie op “Gratis shopper cadeau bij een pak Optimel Puur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *