Deze dips zijn perfect voor een borrel

Gesponsord – Hoi allemaal! Ik kreeg onlangs een heel gaaf borrelpakket van Johma toegestuurd. Een enorme kist met allemaal lekkere dingen om de ideale vrijdagmiddagborrel te organiseren. Nou, dat is een opdracht waar ik geen nee tegen zeg en dus ging ik aan de slag. Of nou ja, aan de slag… Ik zette alles klaar en nodigde vrienden uit om met mij de dips van Johma te proeven. Kleine scoop: vet lekker.

Nodig voor de ideale borrel: toastjes – soepstengels – wat in de lengte gesneden komkommer, paprika en wortel – dips van Johma – tortilla chips – wijn – ranja 🙂

borrel1
Stiekem was ik alvast begonnen voordat m’n vriendinnen kwamen. Tja, je moet toch even alles voorproeven hè? 😉

De Johma dips zijn verkrijgbaar in vijf varianten: Heavenly Humus, Serious Garlic, Pretty Peppadew, Chunky Salsa en Spicy Humus. Super leuke namen en echt gruwelijk lekkere dips. De pittige humus had ik al een paar dagen ervoor opgemaakt op wraps met gegrilde groentes (zo lekker, ik kon me niet inhouden), maar tijdens de borrel werd er nog gretig gegeten van de humus-dip (lekker met rauwe groentes!), de knoflook-dip (heftig!) en de peppadew-dip. Oh oh oh, die peppadewdip. Nu zijn gevulde peppadews sowieso het summum, laat staan als je er een dip van maakt. Nice!

borrel3
Sfeerbeeld van de borrel. Mjam! De toastjes zijn populair. Net als de peppadew-dip op rechts!

Ik vind het tof dat Johma nu deze dips op de markt heeft gebracht die echt speciaal gericht zijn op een vrijdagmiddagborrel. De smaken zijn gewoon net eens iets anders dan de standaard toastjes met brie en kipkerrie (of zoals mijn oma het noemt: kippenjam) en dat is tof.

Ik houd dit er zeker in, als het om dips gaat. Weetje wat me bijvoorbeeld ook lekker lijkt? Om chips te dippen in die Peppadew-dip. Echt jonge, die peppadewdip. Ik dróóm er vannacht over. Wedden?

Oh: en beste tip ooit: soepstengels bij de borrel. Hoe chill om lekker ergens in te dopen. Mjam! Ik was helemaal in mijn sas, maar dat begrijp je wel. Wijntje erbij en ik ben klaar voor het weekend. Wat jij?

Win een borrelpakket!
Heb jij nu ook razend veel zin om te gaan borrelen en ook zo’n Johma vrijdagmiddagdip pakket te krijgen thuis? TOP! Ik mag er namelijk twee weggeven via social media. Reageer op deze foto op Instagram (link volgt) of op deze foto op Facebook om kans te maken. Laat in je reactie goed naar voren komen waarom jij staat te springen om een borrelpakket. Wees creatief! Je hebt één week de tijd om te reageren. Ik kijk uit naar jullie reacties.

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *