Video: Dit zit er in mijn goodiebag + winactie + zelf bestellen

Hi there! Afgelopen woensdag lanceerde ik mijn tweede boek en bij een nieuw boek hoort een boeklancering en bij een feestje horen goodiebags, dus ik was de afgelopen tijd alweer druk in de weer om een knettervette (letterlijk) goodiebag samen te stellen. Ik heb nog even getwijfeld of ik het een obesiTAS zou noemen, maar ik was bang dat niemand dan trots met m’n canvastasje wilde lopen. Dan maar zo.

De goodiebag is gevuld met alleen maar dingen waar ik blij van word en die te maken hebben met voedsel. ik heb m’n best gedaan (samen met Adfactor, DANK!) om samenwerkingen op te zetten met leuke merken en ben heel erg blij met de uiteindelijke goodiebag. Let je op? Dít zit er allemaal in:


Klik hier als je de video niet kunt zien.

MAGGI sponsorde de goodiebag met vijftig verpakkingen van MAGGI Wraps met een twist, in de smaken Amerikaanse BBQ, Frisse Peper en Kruidige Tandoori. Een super leuk nieuw product van MAGGI met in één verpakking 6 kleine wraps en twee kruidenmixen. Binnenkort komt er een blogpost over dit nieuwe product online. Bedankt MAGGI!

Jean Bâton zit in de goodiebag met een potje truffelmayonaise. En niet zomaar truffelmayonaise, neen, dit is de lekkerste truffelmayonaise die er is. Met die truffelmayonaise kun je mooi de kipschnitzelf met truffelmayo van pagina 51 uit boek 2 klaarmaken. Súper tof dat jullie mee wilden werken Jean Batôn!

Calvé Broodje Unox Saus kon ook niet ontbreken in de goodiebag. Deze saus is echt geweldig met o.a. tosti’s en moet je écht eens eten met een tosti knakworst. Beloof je het? Calvé bedankt!

Ook heel tof: Stach sponsorde vijftig chocoladerepen voor de goodiebags. Zó lief en zo blij mee. Onlangs lanceerde het merk zes nieuwe smaken chocoladerepen en mijn favoriet belandde in de goodiebag. Stach bedankt! 😀 PS: ik krijg al meerdere appjes binnen van mensen die de goodiebag hebben en de chocoladereep een echte winner vinden! 😀

Ook mijn favoriete restaurant in Amsterdam werkte mee aan de Goodiebag; met de voucher krijg je een gratis aperitief als je bij GIN gaat eten. En dat móet je doen. Je eet bij GIN al voor €35 een 5-gangendiner van sterrenkwaliteit. Echt, het eten is hier zó goed en bijzonder en dat voor ‘maar’ €35. Ik vind het top. GIN bedankt voor de vouchers!

Natuurlijk begrijp ik ook als geen ander dat je ook wel eens geen zin hebt om te koken en dan is Thuisbezorgd.nl een uitkomst. Daarom in de goodiebag een voucher voor €5 korting op je bestelling. Dank Thuisbezorgd!

Knorr sponsorde voor de goodiebag 50 zakjes spaghetti Bolognese of Chili con carne. Een product dat ik zelf al sinds ik op mezelf woon (8 jaar al) regelmatig gebruik. Alleen maar liefde voor koken uit zakjes! Bedankt Knorr!

Natuurlijk kon er in de goodiebag geen zak chips ontbreken. Wat zeg ik; twéé zakken chips. Tja, je bent een echte chipslover of je bent ‘t niet. In de goodiebag vind je een grote zak Bugles, waar ik gék op ben, en een zakje groentechips van Tyrell’s. Allebei verrukkelijk. En allebei al op, in mijn geval ;-). Bedankt Lay’s en Tyrell’s!

Dat was ‘m! Gaaf toch? ik ben zo blij dat al deze merken gewoon gratis mee hebben willen werken. Op de boekpresentatie zijn 49 tasjes uitgedeeld en ik heb hier thuis nog één tasje liggen…

schermafbeelding-2016-10-30-om-21-10-49

WIN!
Wil jij heel graag de goodiebag met vulling + een gesigneerd exemplaar van mijn tweede boek winnen? Laat dan een reactie achter onder deze foto op Instagram. De leukste reactie (ik bepaal :D) wint! Kom maar op!

schermafbeelding-2016-10-30-om-21-20-21

Bestel het tasje!
Wil je gewoon het tasje hebben? TOF! Je kunt ‘m bestellen door mij een mailtje te sturen ([email protected]) met in het onderwerp: “Leo, ik wil je boodschappentas”. Voor €15 exlucief verzendkosten (ik gok dat dit totaal €17 wordt) is het tasje van jou! Zet in je mail duidelijk je naam en adresgegevens. Ik beantwoord je mail met mijn betalingsgegevens en doe het tasje op de post zodra je betaling o.v.v. je voor en achternaam binnen is. Betalen binnen 2 dagen, anders gaat het tasje naar iemand anders!

Oeh; en vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal? LEUK! Tot snel 🙂

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

3 reacties op “Video: Dit zit er in mijn goodiebag + winactie + zelf bestellen

  • Hier nogmaals mijn berichtje van instagram! Kleine gok kan geen kwaad! Ja, ik maak heel veel van jouw recepten. Ja, ik hou het meeste van zo makkelijk mogelijk koken. Ja, ik wordt blij van tosti’s. Ja, ik wil gewoon eten wat een studentje savonds eet! Wat zou het toch leuk zijn om de tas te winnen! Zo veel lekkers en natuurlijk het boek, het belangrijkste deel van de tas! Ik heb nu al trek in alles wat erin zit (het is pas 07:05 uur)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *