Kom eten bij het Gewoon wat een studentje ‘s avonds Eetcafé

Ja ja, je leest het goed. Zojuist heb ik op de boeklancering van mijn tweede boek aangekondigd wat “mijn volgende stap” als foodblogger is; ik ga een eigen restaurant openen! In december opent pop-up restaurant Gewoon wat een studentje ’s avonds Eetcafé in Amsterdam. VET SPANNEND, AAAAAAH! 😀

Van 5 t/m 11 december kunnen studenten, lezers of andere eetliefhebbers genieten van drie gerechten uit mijn tweede boek. We serveren vis, vlees en vega en gaan natuurlijk iets met tosti’s doen.

schermafbeelding-2016-10-25-om-17-44-39

Over het Eetcafé
Het Gewoon wat een studentje ’s avonds Eetcafé is 6 avonden open (ma-do, za-zo) vanaf 19.00 uur en zal plaatsvinden in Bedford Stuyvesant (Javastraat 55, Amsterdam). Reserveren voor het eetcafé kan via [email protected]. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, telefoonnummer, tijd en aantal personen. Reserveren kan om 19.00 uur, 19.30 uur en 20.00 uur. Vanaf 21.00 uur is er vrije inloop, op eigen risoco. Vol = vol en dan heb je pech en dat is stom, dus: RESERVEER! Een daghap kost €8.

bedfordstuyvesant2_13

Natuurlijk ga ik deze toestand niet alleen organiseren, ik heb namelijk echt 0,0 horeca-ervaring. Aan mijn zijde staan Laura de Grave (vriendin, culinair journalist en met ruime ervaring in verschillende keukens) en Chef Nerissa Haak (bekend van haar bedrijf Atelier Eetlust). Zelf sta ik dus niet in de keuken, maar des te meer tijd is er om lekker met jullie, mijn lezers, te kletsen, samen te eten, of wat dan ook!

Ik vind het mega tof dat ik jullie ein-de-lijk kan vertellen waar ik de afgelopen tijd zo druk mee was. Wat het Grote Spannende Project is Waar Ik Steeds Niets Over Kon Zeggen. Maar nu wel! Aaah! Ik hoop echt dat jullie allemaal komen eten én dat jullie al je vrienden uitnodigen om óók een tafeltje te reserveren. Ik hoop zó dat het restaurant vol komt en ik jullie daar kan ontmoeten! 😀

Reserveren voor het Gewoon wat een studentje ’s avonds Eetcafé kan vanaf NU via [email protected]. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, telefoonnummer, tijd en aantal personen. Je krijgt dan een mailtje terug zodra je reservering is bevestigd. 

Zie ik je in december in MIJN EIGEN RESTAURANT? Aaaah! Vet leuk! Tot dan! Oeh en vergeet niet bij het Facebookevent op aanwezig te klikken!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

3 reacties op “Kom eten bij het Gewoon wat een studentje ‘s avonds Eetcafé

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *