Dinner: Couscous met spinazie, abrikoos, feta en tomaatjes uit de oven

Goedemiddag! Soms heb je van die dagen dat je niet echt zin of tijd hebt om boodschappen te doen en dat je dus maar iets in elkaar moet flansen met de dingen die je in huis hebt. Nu heb ik vaak ongeveer honderdduizend dingen in huis en meestal is er dus iets heel fatsoenlijks van te maken. Zo ook dit keer. Ik maakte een couscous (dat moet je echt altijd in huis hebben; het is zo makkelijk te combineren met van alles!) met spinazie, abrikoos, feta en tomaatjes uit de oven. Lekker veel groentes, een mooie maaltijd en het allerbelangrijkst: heel lekker!

Nodig voor één persoon: een kopje couscous – 2 handen verse spinazie – 2 eetlepel feta – 3 gedroogde abrikozen – 1 teen knoflook – peper & zout – olijfolie – 2 takjes romatomaatjes aan de tak

Smeer de tomaatjes in met olijfolie en een uitgeperste teen knoflook. Zet 15-20 minuten op 200C in de oven. Laat de couscous wellen in kopje kokend water. Snij de spinazie fijn en meng met de couscous. Snij de feta en abrikoos in stukjes en meng ook met de couscous. Serveer de tomaatjes op de couscous. Schenk ook het vocht uit de ovenschaal -als dat er is- over de couscous. Beetje peper & zout en klaar! Eet ze!

Makkelijk, goedkoop en lekker. Houden jullie van, toch?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Eén reactie op “Dinner: Couscous met spinazie, abrikoos, feta en tomaatjes uit de oven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *