Dikke hamburger met bacon, barbecuesaus en port salut

Goeeeedenavond! Hoe lang geleden is het dat ik hier schreef over een hamburger. LANG! Veel te lang! Ik heb echt weinig burgers gevroten de laatste tijd, hoewel ik er wel best wel vaak zin in had. HOEKANDAT. Geen idee. Maar! Vandaag is het weer tijd voor een burger. En wel een met port salut, barbecuesaus en bacon <3

Nodig voor ̩̩n persoon: 1 lekkere hamburger Р2 plakjes bakbacon Р3 plakjes port salut Рeen beetje barbecuesaus Р1 hard bolletje Рgroentefrites* voor erbij Рfarmersalade voor erbij

*Bij AH verkopen ze sinds een tijdje groentefrites in het versvak; frietjes van pastinaak, zoete aardappel en nog wat. Vind ik een mooi alternatief voor als je wél aan je groente-inname wil komen en ook zin hebt in friet.

Bak de bacon tussen een grill totdat het een beetje bruin is. Bak vervolgens de burger tussen de grill (in het vet van de bacon) in een paar minuutjes. Als je een runderburger hebt, mag hij vanbinnen nog een beetje rood zijn. Wel zo lekker <3

Bouw je broodje op door te beginnen met de burger, dan de port salut, dan bacon en dan barbecuesaus.

De frietjes maakte ik in 15 minuten klaar in m’n mintgroene airfryer (wel ff mengen met een eetlepel olie en dan in het mandje van de airfryer doen) ennnnn wat farmersalade on the side.

TOPMAAL. Wie heeft er zin in een burger?

Begin 2018 goed en vreet driemiljoen tosti’s!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAM, YOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *