Diepvriespizza AH Excellent Spinaci & Formaggio

Hoi allemaal! Gisteravond had ik een housewarming van een vriendin uit Arnhem op de planning staan. Samen met vier vriendinnen uit Amsterdam zouden we met de auto naar Arnhem sjezen om een heerlijk avondje met mojito’s te beleven. Van te voren hadden we al de deal dat we zeker even door de MacDrive wilden gaan onderweg, surprisingly kwam dit idee een keer NIET van mij, en dus wilde ik als avondeten een beetje makkelijk en weinig. Tijd voor een diepvriespizza! Die eet ik vrijwel nooit en vind ik ook niet echt geweldig lekker, maar ik moet toegeven dat het wel echt héél makkelijk is. Ik stond letterlijk in de keuken de pizza uit de doos te halen en dacht grijnzend, jezus waarom doe ik altijd zo’n moeite. Terwijl ik eigenlijk niet eens zoveel moeite doe al in de keuken. Maar toegegeven: diepvriespizza is makkelijk. Of het ook lekker is, lees je hieronder!

Nodig voor één persoon: 1 diepvriespizza AH Excellent Spinaci & Formaggio

Haha. Nou, daar gaan we; de bereidingswijze: haal je pizza uit het plastic verwarm de oven voor tot 200C, doe je pizza er in en bak ‘m 13-15 minuutjes af. KLAAR.

Ik vond de pizza wel lekker, maar niet geweldig. Maar voor een diepvriespizza was het een lekkere. Ik gruwel echt van die pizza fungi van Ristorante (?) en dat is heel erg de associatie die ik heb met diepvriespizza: zout en nattig en net niet gaar en brrr. Maar deze was prima :).

Inmiddels is het dan zondagavond en ben ik al de hele dag bezig met koken ongeveer. Ik maakte vanmiddag twee hele lekkere ontbijtjes klaar (lees je later meer over) en sta nu half in de keuken om weer eens een kip in de pan te braden. Ben benieuwd of het net zo lekker wordt als de vorige keer

Oh! En ik ga natuurlijk straks nog de winnaar bekend maken van de Goodiebag-winactie. NICE!

Misschien vind je dit ook lekker:


10 reacties op “Diepvriespizza AH Excellent Spinaci & Formaggio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *