Lunch: Bagel met Philadephia light, gerookte zalm en avocado

Goodmorning! Gisteren had ik een heerlijk dagje. Ik begon met uitslapen en daarna een afspraak met iemand voor m’n blog. Was erg leuk! Daarna ging ik beginnen aan de onmogelijke taak om m’n kamer op te ruimen (terror) en dus verdiende ik rond lunchtijd een heerlijke lunch. Vond ik. Ik ging naar Ap en haalde bagels, roomkaas, zalm en avocado. En maakte daarmee een verrukkelijke lunch, die volgens mij ook nog vrij gezond is. Op de bagel na dan…

Nodig voor ÊÊn broodje: 1 afbakbagel – 1 plakje gerookte zalm – beetje Philadelphia light – topje van de avocado

Bak de bagel in de oven in 3 minuten gaar. Aanrader is echt om de afbakbagel van AH te nemen en niet de ‘verse’, die bij mij altijd knoeperhard zijn. Afbak is much lekkerder! Hoe je verder het broodje maakt heeft wel absoluut een beschrijving nodig, want zelf zou je dit echt niet kunnen verzinnen. (JA ik ben sarcastisch ;)). Smeer de Philadelphia (dit is echt heel moeilijk typen steeds) op je broodje, leg de zalm er op, en prak er wat avocado overheen. Beetje peper erover en klaar! Heerlijke lunch:)

Vandaag ga ik de winnaar bekend maken van de winactie i.s.m. 24Kitchen en Ziggo. En vergeet niet; vanmiddag tussen 2 en 4 is Rudolph op tv met z’n kookworkshop! Fijne dag allemaal:)

Meer lekkere lunchrecepten:


8 reacties op “Lunch: Bagel met Philadephia light, gerookte zalm en avocado

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *