4ProductentChallenge: Stamppot broccoli met limoen en pangasiusfilet

Goedemiddag Y’all! Gisteravond heb ik verrukkelijk gegeten en dat deel ik dus maar al te graag met jullie :). Ik had zin in stamppot en de broccolistamppot stond al heel lang op m’n verlanglijstje, dus die besloot ik maar te maken. Gecombineerd met pangasiusfilet, want dat vind ik VET lekker en een beetje limoen. Nooit eerder at ik dit gerecht, maar oeiiii de smaken gingen super goed bij elkaar! Awesome! Hier het recept:

Nodig voor ̩̩n persoon: 1 zakje alleen water toevoegen aardappelpuree Р1 kleine broccoli Р1 pangasiusfilet met tuinkruiden (AH) Р1 limoen

Zoals je ziet heb je er maar vier producten voor nodig en daarom valt dit maaltje binnen de 4ProductenChallenge! Oké; hoe maak je het klaar… Kook de broccoliroosjes in 6-8 minuutjes. Bak de pangasiusfilet aan beide kanten in 4 minuutjes gaar. Maak ondertussen de puree van het aardappelpoeder en kokend water. Giet de broccoli af en roer ze door de puree. Doe de puree op je bord, drapeer het stukje vis er leuk bij, pers er wat limoensap over (zowel over de vis als over de puree), klein beetje peper over de puree en leg de overige limoenpartjes op het hoekje van je bord. PRACHTIG maaltje en echt heel lekker. Vet goeie combi van smaken en dus echt een hele geslaagde maaltijd :).

PS: Doe je al mee met de winactie via mijn blog?

Misschien vind je dit ook lekker:


10 reacties op “4ProductentChallenge: Stamppot broccoli met limoen en pangasiusfilet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *