De snackbar is geweldig en frikadellen speciaal zijn Het Summum

frietGOEDENAVOND! Zoals jullie massaal hebben gelezen ben ik net terug van een reisje naar Malta! En als je terug bent van vakantie, dan zit je vól inspiratie om lekker weer aan de slag te gaan. Zo ook in de keuken. Toch?

WRONG! At least: vandaag niet. Ik had echt bijzonder weinig zin om te koken of om überhaupt na te denken over wat ik vanavond eens op tafel zou zetten en toen was daar: Snackbar Evert (doe hier even zo’n heilig muziekje bij denken; zo’n “haaa” maar dan met glitters en twee handen die uit elkaar gaan en een soort van horizon maken).

Snackbar Evert zit om de hoek en is er altijd voor Al Uw Problemen.  Voornamelijk voedselgerelateerd, maar je kunt ook goed kletsen met de beste man. Evert dus.

Vandaag bestelde ik een frikadel speciaal (#teamcurry), een kipkorn en friet (#teamfriet). De situatie was inderdaad hoogst uitzonderlijk, want ik bestelde slechts 2 snacks in plaats van drie én ik nam geen saus bij de friet. En ik zat uiteindelijk toch vol. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Dus. Ik genoot, Evert was blij, ik was blij, Instagram was blij. Het was een mooie avond.

Nu ik overigens de comment van vriendin Yoka op de foto op Instagram zie, besef ik het me ook opeens: ik heb toch honger. Shit, volgende keer dus gewoon knettervolvreten met 3 snacks. Bami-schijf: we meet again!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Eén reactie op “De snackbar is geweldig en frikadellen speciaal zijn Het Summum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *