Curry van Kumar’s, groentefrites en pasta pesto!

Hoi allemaal! Ik heb weer even een paar dagen van kast-leegeten. Dinsdag werd er voor me gekookt door Maggi, woensdag at ik een curry van Kumar’s die ik nog had liggen en gisteravond at ik groentefrites, óók iets wat ik toegestuurd had gekregen. En eigenlijk was alles lekker:D Gisteravond maakte ik kip tandoori, van kippendijen met thaise groentes en dan een bumbu van Kumar (verkrijgbaar bij AH) in de smaak tandoori, met wat yoghurt erdoor en kokosrijst er bij. En naanbrood er bij! En ik vond de tandoorikip niet per se super geweldig, maar de combinatie van alles bij elkaar was echt verrukkelijk. Ik heb m’n bord gewoon afgelikt, zo lekker. Vooral kip met saus en naanbrood is echt gruwelijk lekker. Dus, mjam!

En gisteravond at ik dus groentefrites. En nu moet ik in alle eerlijkheid bekennen dat ik écht behoorlijk sceptisch was en me niet ontzettend geroepen voelde om die frites te gaan testen. Tot ik een blogje op lekkerensimpel las waarin zij precies de frites testten die ik ook had gekregen en zij vonden het lekker. Plus! Het zag er echt veel lekkerder uit dan ik had gedacht. Gisteravond was het dus toch tijd om ze uit te testen en ik werd inderdaad niet teleurgesteld; super lekker! Ik testte dus, voor alle duidelijkheid, deze groentefrites, die nu gewoon verkrijgbaar zijn bij o.a. AH en Plus. En ik vond ze écht lekker. Ze zijn oranje van kleur en qua buitenkant is de structuur vergelijkbaar met raspatat (MJAM!). De binnenkant is een klein beetje klef, maar niet op een vieze manier. Eerder smeuïg. En het smaakt dan een soort van naar frites, maar niet naar aardappelfrites. Gewoon een beetje anders, maar ik kan niet echt uitleggen hoe dan. Probeer ze maar eens! Een écht groot voordeel vind ik; je kunt ze klaarmaken in de oven in 15 minuten en ze zijn dan ook écht goed; knapperig en totaal niet slap. Dus dat is fijn 🙂

En omdat ik verder m’n koelkast nog vol heb liggen met duizend pakjes basilicum en honderd Parmezaanse kazen, besloot ik vanavond ook nog even zelf pesto te maken, om in de koelkast te bewaren – altijd handig. Maar ik kon natuurlijk geen pesto maken zonder ietsje op te eten. En dus stond ik om half 9 nog even een kleine pasta pesto klaar te maken. 😀 Heerlijk; op jezelf wonen en niemand die zich om jouw eetgewoontes bekommert. 😀

Dus, dat was heel veel eten in één blogpost. Vanavond ga ik denk ik eten bij mijn friend Marte, in haar nieuwe Rotterdamse huis. Maar eigenlijk heb ik geen idee. Maar goed, dat zien jullie vanavond wel 😀 Byeeeee!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

8 reacties op “Curry van Kumar’s, groentefrites en pasta pesto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *