Kookboekupdate

JONGENS DIT IS DE LAATSTE KOOKBOEKUPDATE VOORDAT ‘IE UITKOMT!! Aaaaaaaah! En ik ben nu echt totaal in spanning/kop-in-het-zand modus. Aan de ene kant weet ik mezelf echt nuchter te houden met de gedachte joh; ik ga gewoon een boek presenteren, er zijn wat mensen bijeen, het duurt maar twee uurtjes en daarna is er gewoon een boek te koop, that’s it. Overleef je wel. En aan de andere kant denk ik: OH MIJN GOD ER LIGT VOLGENDE WEEK EEN BOEK VAN MIJ IN DE WINKEL WAAAAAAAAH. Dus dat.

Publiciteit
Deze week had ik nog een paar interviews, waaronder eentje met een grote krant, die dinsdag gepubliceerd gaat worden. Spannend! Of naja, eigenlijk valt dat best mee; ik heb ‘t zelf al gelezen namelijk, hahaha.

De lancering
Wat betreft de boeklancering, aanstaande dinsdag tussen 17-19 uur in Pacific westerpark, steek ik m’n kop in het zand. Ik vind het, zoals ik in de intro al schetste, echt super spannend. Maar ook héél leuk. Ik heb alleen nog geen idee hoe laat ik die kant op ga, hoelaat ik de goodiebags kan brengen, hoe het gaat met de studenten die gaan verkopen, ik heb nog geen speech klaar, ik weet nog niet wat ik aantrek. AAAH! Maar, ik laat ‘t allemaal maar gewoon gebeuren. Dan komt ‘t vast wel goed. Ach, het komt sowieso goed. Het is niet alsof ik bezig ben met het organiseren van een of andere wereldtop waar vanalles van afhankelijk is. 😀

HET BOEK
Jemig, ik vergeet het bijna, maar ik heb deze week het eerste exemplaar in handen gekregen! Het eerste fysieke boek! VET TOF. Uitgever Paul Brandt kwam langs bij DeLaMar waar ik aan het werk was om het eerste exemplaar te geven en daarna heb ik dat heerlijk met collega’s gevierd, die alleaal super enthousiast over het boek waren! 😀 En pfoe, ik had ‘t wel even zwaar hoor, haha, mijn hemel. Wat een bevalling. Mijn eigen boek!! 😀 Hierrrrrr met die champagne!

Bestellen?
Het boek ligt rond 21 oktober in de winkel. Of die dan ook echt 21 oktober al in o.a. de Bruna ligt, weet ik niet eens zeker. Maar zullen we afspreken dat als je het boek in handen hebt, dat je het even laat weten? Twitter @lterveld met #gewoonwateenstudentjesavondseet of #gwesse of post de foto op mijn facebookpagina!! Je kunt ‘t boek natuurlijk nu al vooruit bestellen via deze link, dan weet je zeker dat je ‘m als een van de eersten in huis hebt! Nog niet zeker of je ‘m wil? Kijk eens de promo, dan krijg je een beetje een beeld wat je kunt verwachten :).

Pfoe, nou.. Ik ga morgen nog even goodiebags vullen, na werk (woeiii), maar dinsdag en woensdag ben ik lekker vrij. Ik gok dat ik dinsdag heel excited ben en ik heb er héél veel zin in. Ik zou het ook heel leuk vinden om daar een aantal van jullie, mijn lezers, te ontmoeten. Dus kom!!

Woensdag ga ik dan lekker uitslapen en chillen. ‘s Middags worden er opnames gemaakt met RTV Noord Holland, maar dat is even alles wat er op de planning staat. Ik hoop dat er nog meer PR komt, maar we zien het wel 🙂 Ik mag al best trots op mezelf zijn, toch? Ik ben 24 en breng een boek uit. AAAH! IK BEN ZO BENIEUWD WAT JULLIE ER VAN VINDEN!

(haha, heb je de typfout in de header van deze post al gezien?:P)


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

2 reacties op “Kookboekupdate

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *