Couscous met kip, courgette, dadels, pistachenoten en kaneel

Hallo again:) Afgelopen week maakte ik cupcakes met walnoten en dadels erin en daarvan had ik nog verse dadels over. Nu ben ik niet echt een dadel-fan, maar door avondeten had ik het nog nooit gehad dus dat moest ik maar eens proberen. Bij ah.nl vond ik dit recept en dat maakte ik ongeveer.

Je bakt kipfilet met een rode ui gaar. Dan voeg je er courgette en gesneden dadels aantoe en dit laat je even pruttelen. Doe er ongeveer 1 theelepel kaneel door. Ondertussen maak je de couscous door 250 mL water met 250 gram couscous te mengen en dit laat je even staan. Dan doe je de couscous door het kippenprutje en je topt af met gehakte pistachenoten.

Ik had het eerlijk gezegd lekkerder verwacht. En hoewel het prima te eten was heb ik het niet helemaal opgegeten. Maar opzich was het wel lekker…. Haha!

Dat was ‘m voor vandaag. Ik denk dat ik vanavond een Turkse pizza ga halen. Iemand een TOP adresje daarvoor in Amsterdam?

Misschien vind je dit ook lekker:


5 reacties op “Couscous met kip, courgette, dadels, pistachenoten en kaneel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *