Caprese salade – lekker als tussendoortje

Hey you! Vandaag heb ik een mega simpele blog voor je, over een tussendoortje dat je prima kunt maken nu je hoogstwaarschijnlijk thuis zit te werken.

Al dagen had ik zin in caprese en gister was het dan eindelijk zo ver. Ik maakte een caprese salade met burrata, balsamico dressing en olijfolie en het was GEWELDIG. Dit wil je. Echt!

Nodig voor per persoon: 2 tomaten – 1 bol burrata – wat verse basilicum – balsamicosiroop – olijfolie extra vierge – peper – zout

Snijd de tomaat in dunne plakken of in partjes en verdeel over een bord. Verdeel daar wat burrata over. Dit is een soort romige mozzarella en het is verrukkelijk. Top dan af met wat balsamico siroop en olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel er als laatste basilicum over en klaar is je tussendoortje (of voorgerecht/bijgerecht). En man, wat is dit LEKKER.

IMG_0420

Daadwerkelijk alles is geweldig aan het recept. Zo goed, dat ik denk dat ik het vanmiddag weer maak. MJAM! 😀 En wat nog een leuke bijkomstigheid is; dit tussendoortje heeft toch net ff meer voedingsstoffen dan een chocoladezoen. Winning!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

2 reacties op “Caprese salade – lekker als tussendoortje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *