Buiten de deur: Buffalo Bill van Café Kostverloren (Amsterdam)

Hoi! Gisteravond was ik met vijf vriendinnen uit eten bij Café Kostverloren in Amsterdam. Op onze vakantie deze zomer kwamen we er achter dat we nog nooit met z’n allen uit eten waren geweest. Super raar en het werd dus hoog tijd!

Eerst wilden we gaan eten bij Buuf, omdat ‘t niet te duur moest zijn, maar uiteindelijk besloten we toch te gaan eten bij Café Kostverloren, in Amsterdam West. De kaart was niet echt spectaculair met twee salades, twee soepen, drie soorten VLEES en verder alleen burgers, maar het was oké. De toetjes waren geweldig!

Ik bestelde de Buffalo Bill; een burger met walnotenpesto, parmaham en mozzarella op een ciabatta. En ik vond ‘m eigenlijk best saai. Ik vermoed dat ik ‘m zelf lekkerder had gemaakt… Maar ‘t was ook wel een risico om een burger te bestellen, aangezien ik drie weken geleden de lekkerste burger ooit had gegeten en daar kan niet gauw iets aan tippen ;). Vriendinnetjes bestelden o.a. de dubbele nachoburger, de vegetarische linzenburger, steak en de pasta met forel (daghap). Erbij dronken we wijn 🙂

Als toetje gingen we voor een toetjestapas; alle toetjes van de kaart bestellen en met elkaar delen :D. Zo hadden we op tafel; vier keer Eton Mess, twee lemon cheesecakes en een pecannotentaartje met caramelijs. Allemaal heerlijk! Hoewel ik ook zelf de Eton Mess lekkerder kan klaarmaken:P haha.

Al met al was het dus prima! Ik zou niet gauw nog eens hier heen gaan om een hapje te eten, maar het is wel een gezellig café op een goeie locatie en op maandag is het er uberleuk want dan hebben ze pubquiz. Maar voor het diner hoef je er niet heen.

Daarna gingen we door naar Edel, wat op loopafstand zit en waar we nog nooit geweest waren. Wat eigenlijk heel raar is, want Edel is hartstikke populair. Voor een zaterdagavond was het er dan ook verbazingwekkend rustig. Maar het was leuk! Een mooi café met goede inrichting, leuke drankkaart en gewoon een chille sfeer! We dronken Limoncello en cocktails en het was even heerlijk om weer terug te dromen naar onze vakantie :D.

Dus, een geslaagde zaterdagavond! 😀

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

2 reacties op “Buiten de deur: Buffalo Bill van Café Kostverloren (Amsterdam)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *