Aardappelkroketjes, vega kipschnitzel en salade

Good morning! Ik kocht deze week een nieuwe Airfryer en moest ‘m natuurlijk meteen uittesten. Waar ik voorheen de zwarte XL Airfryer had (veel te groot voor 1 persoon), heb ik nu de beeldschone mintgroene Airfryer in een veel kleiner formaat aangeschaft. En ik ben echt echt ZO blij mee. Hoe mooi is dit ding? <3

Nu heb ik ‘m natuurlijk niet alleen voor de mooi aangeschaft, maar moet dat ding ook nog functioneren. En functioneren doet ‘ie zeker. Ik ben sinds vorig jaar december fan van Airfryers en ook deze variant stelt me niet teleur. Zo maakte ik er vet knapperige aardappelkroketjes met een (neppe) kipschnitzel in en ik at heerlijk. Klaar voor? Aan de slag!

Nodig voor één persoon: zoveel aardappelkroketjes als je wil – 1 (nep) kipschnitzel – een handje ijsbergsla – komkommer – wat honing-appel dressing- appelmoes

Ik gebruikte aardappelkroketjes van Aviko, waar op de achterkant staat dat ze in de Airfryer kunnen (12 minuten). De vegetarische kipschnitzel (die van Vivera zijn echt lekker en dan zie ik het nut niet heel erg in om een echte kipschnitzel te eten waar een dier voor dood is gegaan) bakte ik ook af in de Airfyer. Ik geloof en minuut of 4? Was super snel krokant!

Erbij maakte ik een salade van ijsbergsla met komkommer en honing-appel dressing. Ik had gewoon even zin in simpel :D. En natuurlijk serveerde ik het geheel met appelmoes, want appelmoes + aardappelkroketjes = hemel en appelmoes + kipschnitzel = het summum. Dus top!

Ik vond het echt een topmaal. Zo klaar en heerlijk verrukkelijk. God, wat kan het toch simpel zijn.

Oh en voor de duidelijkheid: dit is geen gesponsorde post. Ik heb gewoon zelf €167 neergelegd voor m’n mintgroene beauty en ben er dolgelukkig mee! Wél altijd frituren, maar nooit vettig want geen olie. Love it!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *