6x creatief met vis

Gesponsord –  Hoi allemaal! Op YouTube zag ik een video waarin een 2 sterrenchef de Filet-o-Fish van McDonald’s als inspiratie neemt voor een topmaaltijd en dat vond ik tof. Ik vond ’t leuk dat je in de video ziet hoe restaurantgasten van de sterrenchef verrast worden door de maaltijd die hij maakt. Zij verwachten natuurlijk totaal niet dat de inspiratie voor zijn gerecht bij een van de grootste fastfoodketens ter wereld vandaan komt. Check het zelf:

De sterrenchef maakt dus gebruik van Alaska Pollack, de vis uit de Filet-O-Fish van McDonald’s. Wist je trouwens dat deze vis het MSC keurmerk heeft; een bekend keurmerk voor visproducten waarin visstanden duurzaam beheerd worden en waar zo min mogelijk schade wordt toegebracht aan het leven in de zee? Verder maakt hij van cheddar een krokantje, gebruikt hij het broodje als paneermeel, groene curry door de saus en hij topt het geheel gezellig af met bloemen. Creatief!

Mooi haakje om zelf weer eens creatief met vis aan de slag te gaan. Ik maakte mijn eigen variant van een visburger (als je dit recept wil, laat het even weten in een reactie), maar ik vond het ook wel weer eens tijd om op m’n blog in wat oude recepten te duiken. Gewoon, om weer ff wat inspiratie op te doen voor koken met vis. Wat dacht je van…

Zoete puntpaprika gevuld met koolvis
Schermafbeelding 2018-10-24 om 12.19.30

Koolvis met een Italiaanse broodkorst
Schermafbeelding 2018-10-24 om 12.19.37

Pangasiusfilet met pijnboompittenprutje (ooooh die heb ik lang niet gehad!!)

Schermafbeelding 2018-10-24 om 12.19.47

Wraps met kabeljauw, mango en verse kruiden
Schermafbeelding 2018-10-24 om 12.17.19

Tagliatelle met tomaat en kabeljauw
Schermafbeelding 2018-10-24 om 12.17.55

Weet jij een lekker recept met vis? Laat het hieronder in een reactie weten!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *