KERST: Mini No Bake Oreo Cheesecake

Gesponsord – Hey you! We gaan vandaag helemaal los met Oreo’s! Niet alleen ik; in deze blog deel ik ook 7 inspirerende baksels die mijn lezers hebben gemaakt met Oreo! 😀

Een tijde geleden postte ik de oproep om samen met mij en Oreo aan de slag te gaan en daar werd massaal op gereageerd. Snap ik wel 😀 Haha!

Een aantal lezers gingen aan de slag met Oreo om aan hun volgers (en aan mij; ik had namelijk zelf super lelijke cupcakes gemaakt) te laten zien wat je allemaal met Oreo kunt in de keuken en dat het vét leuk is om weer ff oldskool de keuken in te duiken om te bakken. Als een kind zo blij, dat was ik toen ik m’n discodip-cupcakes maakte. Maar óók toen ik vandaag de keuken in dook voor VET GOED GELUKTE Mini Oreo Cheesecakejes voor de Feestmaand. En ook toen ik alle toffe recepten van m’n lezers voorbij zag komen op #playwithoreo #oreopeople trouwens.

Goed; in deze blogpost dus mijn recept voor Mini No Bake Oreo Cheesecakejes, die je heel tof kunt maken met Kerst én die echt makkelijk te maken zijn. Daarna krijg je nog een watertandend lekker overzicht van een aantal recepten van mijn lezers (inclusief de winnaar van deze Bloginsiders actie) ennnn daarna ga ik je nog vertellen dat je een jaar lang gratis Oreo’s kunt winnen. Doorlezen dus <3.

Snapseed

KIJK EVEN HOE GOED DIT GELUKT IS!!!

RECEPT MINI NO BAKE OREO CHEESECAKE (super simpel)

Nodig voor 5 personen: 1,5 pak Oreo original- 200ml slagroom – 200gr roomkaas – 1 eetlepel suiker – 50gr boter – 1 potje zilveren versiering – een paar bolletjes gouden versiering

Smelt de boter in een pannetje. Hak 1 pak Oreo’s helemaal fijn en meng met de boter. Verdeel het boter-koekjes mengsel over de bodem van 5 glaasjes en druk aan. Zet deze even in de koelkast, terwijl je verder gaat met de rest van het recept.

Schenk 200ml slagroom in een kom, voeg er een eetlepel suiker aan toe en mix dit met een mixer op gemiddelde stand, totdat de slagroom dik is (en je sporen in de slagroom ziet). Roer de roomkaas los in een aparte kom en roer dan de slagroom daar doorheen. Verdeel de room ook over de glaasjes en druk op ‘t laatst in ieder glaasje roomkaas een Oreo-koekje.

Laat de Mini No Bake Oreo Cheesecakejes nu minimaal een uur opstijven in de koelkast.

Strooi bij het opdienen de zilveren en gouden bolletjes over de kleine taartjes en knoop een strikje om het glas, voor een extra feestelijk effect. Enjoy!

Snapseed 2

RECEPTEN DOOR DE LEZERS VAN GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET.NL
Mijn lezers kregen net als ik gratis een pakket van Oreo toegestuurd en doken daarmee de keuken in om creatieve opdrachten uit te voeren. Check hier een paar uitgelichte posts:

Enorme Sinterklaas-taart met Oreo’s van Marjan

Schermafbeelding 2018-11-27 om 13.49.37

Hier word ik nou echt vrolijk van: een super feestelijke taart met zo ontzettend veel lekkers: Oreo’s, pepernoten, room, sprinkles. MJAM!

Witte chocolade Oreo-fudge van Carleen

Schermafbeelding 2018-11-27 om 13.47.09

Dit ziet er echt zoooo lekker uit en ik heb geen idee hoe je het maakt. Hoe maakt een mens zelf Fudge?!

Oreo-Arretjescake van Yvette

Schermafbeelding 2018-11-27 om 13.47.19

Met slechts boter, basterdsuiker, cacao, eieren en Oreo’s maak je deze Oreo-arretjescake. En boy; wat ziet hij er lekker uit.

Roze muffins met Oreo van Suzanne

Schermafbeelding 2018-11-27 om 13.47.42

Cupcakes naar mijn hart: rommelig, roze en lekker hysterisch. Love it!

Regenboog cupcakes met Oreo’s Birthday Cookie (met discodip) van Machteld

Schermafbeelding 2018-11-27 om 13.49.24

Ik vind deze cakejes er zo feestelijk uitzien en het is zo mooi gemaakt! Lekker bezig!

Hysterische So Pink Oreo Strawberry cheescake taart van Anouk

Schermafbeelding 2018-11-27 om 13.46.56

Oké, dit is next level. Dit is ZO PRACHTIG. En het ziet er zo zo zo zoet en lekker en aantrekkelijk uit. Ik WIL het.

WIN EEN JAAR LANG GRATIS OREO’S
Heb je trek gekregen van deze blogpost? Mooi zo! Ik heb namelijk nog iets tofs om mee te delen… Je kunt namelijk een jaar lang gratis Oreo’s winnen! Maak kans door op social media een gerecht te delen waarbij jij met Oreo aan het bakken bent met #oreopeople #cookwithoreo #playwithoreo. Zorg dat je baksel hysterisch, lekker, prachtig, gezellig en feestelijk is en wie weet win jij een jaar lang gratis Oreo’s. VET LEKKER. Check deze link voor meer info en de spelvoorwaarden.

En de Oreo Baking Queen is…
Dan is het nu tijd om de winnaar bekend te maken van de Bloginsiders / Fansquare actie… Ik kan niet anders dan Anouk Boetser laten winnen :D. Die heeft echt ZULKE mooie, toffe, grootse dingen gedaan met Oreo koekjes; ik doe het haar niet na, maar ik kijk er wel heel graag naar (en zou ZO graag een hapje mee eten). Naast die verrukkelijke taart van hierboven, maakte ze bijvoorbeeld ook nog deze schitterende cupcakes:

Schermafbeelding 2018-11-27 om 13.48.41

Dit is winning, toch?!

Gefeliciteerd Anouk! Jij wint een goed gevuld Oreo-pakket!

Aan alle deelnemers die mee hebben gedaan aan deze Fansquare actie i.s.m. Oreo: dank jullie wel! Ik heb genoten van de heerlijke foto’s die ik voorbij zag komen via #playwithoreo. Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben <3.

Aan de lezer van deze blogpost: ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om ook weer eens de keuken in te duiken om lekker te gaan bakken. Gewoon, zoals je als kind ook deed. 😀 Het hoeft allemaal niet zo gelikt als mijn extreem-goed-gelukte-mini-cheesecakes (#TROTSOPLEO) of de prachtige taart van Anouk; het gaat er om dat je plezier hebt. EN: dat je een awesome dessert neerzet tijdens het Kerstdiner en dat je dan indruk maakt met iets wat echt rete simpel was. LOVE IT!

sintlovestoffetosti

Zoek je een tof cadeau voor Sinterklaas?
Zet mijn tosti-boek TOFFE TOSTI’S op je verlanglijstje of verras iemand anders er mee! Hij kost €14,95 (bestel hier!) en als je ‘m vandaag voor 23:00 bestelt, heb je ‘m morgen in huis.

Zullen we contact houden?
Volg me ook via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Advertisement

4 reacties

Marije -

Ik heb net de cheesecakejes zelf gemaakt maar het recept lijkt niet helemaal te kloppen, qua bodem kon ik prima 5 glaasjes vullen. Qua cheesecake vulling heb ik net 2 glaasjes kunnen vullen, beetje jammer maar mag de pret niet drukken

Kim -

Gefeliciteerd Anouk met je prijs! Super lekkere taart (denk ik 😉 ) heb je gemaakt. Bedankt dat ik deze kans heb gekregen en ik vond het super leuk om hieraan mee te doen. Wie weet tot de volgende samenwerking 😀

Anouk -

Woehoe! Super gaaf❤️ Ik maak de taart graag nog een keer voor jou, Leonie!

leonie -

HIER HOU IK JE AAN!! 😀 hahaha

Reageer ook