Ravioli met aubergine, bieslook, pijnboompitten en ricotta

Hi there! Het is tijd voor een hƩƩl simpel recept. Ik maakte dit een paar weken geleden met ingrediƫnten die ik nog in huis had en ik moet zeggen dat ik echt niet teleurgesteld was. Vooral die pijnboompitten met kruiden zijn de bom. Klaar voor?

Nodig voor Ć©Ć©n persoon: 1/2 aubergine – 5 sprietjes bieslook – 2 eetlepels pijnboompitten – 1 theelepel ProvenƧaalse kruiden – zout – 1 eetlepel ricotta – 1/2 bakje verse ravioli met eekhoorntjesbroodvulling

Snijd de aubergine in blokjes en bak in een pan met een scheut olijfolie. Kook in de tussentijd in 6 minuten de ravioli gaar.

Snijd bieslook in kleine stukjes en meng met de aubergine. Voeg ook de pijnboompitten toe en wat ProvenƧaalse kruiden en zout. Laat dit heel eventjes bakken en je hebt Ć©cht eenĀ lekker prutje. Of zoiets.

Serveer de ravioli met de aubergine en kruidige pijnboompitten en top af met een dot ricotta. EET SMAKELIJK!

Ik zei toch dat het simpel was? En toch sĆŗper lekker. Tja, niet heel voedzaam, maar ik zat wel vol. Prima toch? šŸ˜€

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees Ć©Ć©n van de 26.000 die mij volgen opĀ INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken viaĀ YOUTUBE, of word mā€™n 100.000e volger opĀ FACEBOOKĀ :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijnĀ eerste boekĀ zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan jeĀ hierzoĀ bestellen Ć³f vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *