Ravioli met aubergine, bieslook, pijnboompitten en ricotta

Hi there! Het is tijd voor een héél simpel recept. Ik maakte dit een paar weken geleden met ingrediënten die ik nog in huis had en ik moet zeggen dat ik echt niet teleurgesteld was. Vooral die pijnboompitten met kruiden zijn de bom. Klaar voor?

Nodig voor één persoon: 1/2 aubergine – 5 sprietjes bieslook – 2 eetlepels pijnboompitten – 1 theelepel Provençaalse kruiden – zout – 1 eetlepel ricotta – 1/2 bakje verse ravioli met eekhoorntjesbroodvulling

Snijd de aubergine in blokjes en bak in een pan met een scheut olijfolie. Kook in de tussentijd in 6 minuten de ravioli gaar.

Snijd bieslook in kleine stukjes en meng met de aubergine. Voeg ook de pijnboompitten toe en wat Provençaalse kruiden en zout. Laat dit heel eventjes bakken en je hebt écht een lekker prutje. Of zoiets.

Serveer de ravioli met de aubergine en kruidige pijnboompitten en top af met een dot ricotta. EET SMAKELIJK!

Ik zei toch dat het simpel was? En toch súper lekker. Tja, niet heel voedzaam, maar ik zat wel vol. Prima toch? 😀

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *